„Jupânii” contrabandei cu ţigări din pieţe, ridicaţi într-o operaţiune a Poliţiei de...

„Jupânii” contrabandei cu ţigări din pieţe, ridicaţi într-o operaţiune a Poliţiei de Frontieră UPDATE 1 Ce s-a găsit la percheziţii

2
DISTRIBUIȚI

Amplă operațiune a celor de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara, care, în această dimineață, au descins la 12 locații ale contrabandiștilor de țigări din Timișoara, Sânandrei și Pesac. Traficanții erau implicați în transportul și distribuția de țigări aduse din Serbia, cartierul general al acestora fiind Piața 700 din Timișoara, unul din locurile unde tutunul de contrabandă se găsește la orice colț. Traficanţii acţionau de ani buni în pieţele din oraş şi erau extrem de precauţi pentru a nu fi prinşi cu cantităţi mari de ţigări asupra lor.


 Trupele speciale de intervenție ale Poliției de Frontieră și Jandarmeriei au intrat simultan în toate locațiile, inclusiv în apartamentul unuia dintre cei considerați a fi printre liderii traficanților de țigări, Viorel Lățăianu. „Nu mai fac trafic de ţigări de mai bine de un an. Mi-au spus că sunt acuzat de asta, dar nu ştiu de ce”, a susţinut acesta. În una dintre locaţii, când poliţiştii de frontieră au bătut la uşă, suspecţii au încercat să scape de ţigări, aruncându-le pe geam. Marfa a fost recuperată în scurt timp. De asemenea, la percheziţii au fost descoperite sume importante de bani în locuinţele suspecţilor. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În urma percheziţiilor au fost descoperite 1.096 pachete de ţigarete de contrabandă, 38.783 lei, 15.705 euro sş 7500 forinti. În prezent sunt cercetate 11 persoane suspecte de implicarea în activităţi de contrabandă cu ţigări.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.