Linie express între aeroportul „Traian Vuia” şi Gara de Nord

Linie express între aeroportul „Traian Vuia” şi Gara de Nord

3
DISTRIBUIȚI

Veşti bune din partea  R.A.T.T – compania a anunţat înfiinţarea unei noi linii, care va circula de la  Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara la Gara de Nord şi invers.  Expresul 4 barat va intra în circulaţie din data de 13 septembrie şi va opri în staţiile Gheorghe Bariţiu – Gara de Nord – Piaţa 700 – Bastion – Aeroport.


Programul liniei  va fi în funcţie de cursele de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”, iar biletele vor costa 2,5 lei,  fiind valabile pentru orice cursă Expres,
la fel ca  şi abonamentele.  Orarul curselor este disponibil pe pagina de internet www.ratt.ro.

3 COMENTARII

  1. Asta este o idee buna – ma indoiesc ca va fi pe placul taximetristilor… Te deplasezi cu un mijloc de transport RATT pana in Piata 700 si iei de acolo expresul – in loc sa platesti vreo 300 lei taxiul….Si daca expresul se tine de grafic, este si mai sigur!

  2. Bravo,ura,moartea taximetristilor,concurenta!!!In 01.01.2013 va circula si „Sageata Banatului”.linie de tren spre Gara de Nord!!!,iar de la 15.01.2013 compania de taxi”Jaures”!!!

  3. e chiar foarte bun,daca este adevarat!!asa castiga cei ce muncesc,nu hotii din gara care se dau taximetristi!sunt hoti de-a binelea,cum te prind,cum te jecmanesc!!felicitari pt ideie!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.