Mărturiile poliţiştilor şpăgari în faţa Curţii de Apel Timişoara UPDATE Cui i...

Mărturiile poliţiştilor şpăgari în faţa Curţii de Apel Timişoara UPDATE Cui i s-a admis recursul

8
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişora a judecat, astăzi, recursurile poliţiştilor care săptămâna trecută au fost arestaţi după ce au primit şpagă de la investigatorii Direcţiei Generale Anticorupţie. Agentul Cristian Negoiţă de la secţia rurală Jebel a susţinut că şoferul pe care l-a oprit „m-a rugat să nu-i iau permisul pentru că lucrează ca agent de vânzări şi rămâne fără permis. Am cedat insistenţelor sale, chiar dacă asta a însemnat să fac lucruri contrare atribuţiilor de serviciu. Suma de 300 lei nu a fost stabilită de mine, ci de investigator. Am fost supus anterior unui test de integritate pe care nu l-am trecut, aspect pe care-l cunosc de la procurorul de caz”, a susţinut acesta în faţa instanţei.

Agentul Radu Ioan Bandula de la secţia Sânandrei a cerut, al rândul său, să fie cercetat în stare de libertate pe motiv că „am 19 ani de activitate ca şi poliţist. Nu am avut un comportament neadecvat faţă de societate şi cetăţeni”. La ieşirea din sala de judecată, Bandula a strigat, în timp ce şi-a ascuns faţa de camerele de filmat „sunt nevinovat.


Ne-au aruncat banii în maşină” Colegul său de echipaj, Cristian Dina, s-a apărat cu faptul că „nu am purtat vreo discuţie despre vreo sumă. Nu am ştiut de primirea vreunei sume de bani de către inculpatul Bandula”. Apărătorul lui Dina a susţinut că nu există probe care să dovedească vinovăţia clientului şi că „Bandula putea să spună că a dat bani şi şefului Poliţiei sau şefului statului”.

Anghel Bogdan, de la Poliţia Rutieră Sânnicolaul Mare, a povestit că a oprit maşina investigatorului pentru că radarul i-a semnalizat depăşirea vitezei, dar nu era setat şi aparatul de înregistrare a vitezei, aşa că nu avea proba ca să-l amendeze. „Nu i-am cerut vreo sumă de bani. Investigatorul mi-a înmânat documentele în care erau 400 lei. I-am arătat colegului, după care i-am înmânat înapoi actele fără bani”, a recunoscut agentul.  Avocaţii poliţiştilor au cerut cercetarea acestora în stare de libertate pe motiv că agenţii nu prezintă pericol social. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE Curtea de Apel Timişoara a decis punerea în libertate a lui Dina, celorlalţi poliţişti fiindu-le respinse recursurile.

8 COMENTARII

  1. ATI VAZUT CA DUMNEZEU NU DOARME AS VREA CA ACUM PROCURORUL SA FIE TRAS LA RASPUNDERE SI SA L DESPAGUBEASCA DIN BUZUNARUL LUI PE DINA BRAVO DINA BRAVO MARIUS AI INVINS DUMNEZEU E MAI PRESUS DE CAT ORCINE EL DECIDE EL NU ARE CULOARE POLITICA IN FATA LUI TOTI SUNTEM EGALI SA DOVEDIT BRAVO MARIUS BRAVO SA FAKT DREPTATE STAU SI MANTREB AI AVUT NOROC CA I SCAPAT SA U JUSTITIA INCEPE SA SI REVINA IN CELE DIN URMA MANDOIESC CA IN ROMANIA JUSTITIA POATE FI DREAPTA SI NEPARTINITOARE APOLITICA ASA CUM E FIRESC IN STATU DE DREPT PE CARE USELISTI AU INCERCAT SA NI L DESFIINTEZE BRAVO MARIUS LUPTA IN CONTINUARE CU EI BRAVO FI PUTERNIC MERGI MAI DEPARTE

  2. Prostule,e liber,dar la proces o sa ia cel putin 2 ani,injura procurorul,o sa-l despagubeasca cu citiva ani la pedeapsa,atentie!!!in plus…

  3. bai tampitule, nu DINA a injurat procurorul, ci BANDULA…..daca nu stii,,,,taci dracu din gura ….el a avut un comportament mai mult decat civilizat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muxx fraiere ca mananci cacat aiurea

  4. se treiasca DENEA cai baje pi meletzeni la belia.
    jos cu melitzia plina di hotz.
    sa ne angajeze pi noi din politzia locala ca domnu spetaru nio invetzat sa nu luvam shpaga.
    se fie datz afara ashtia de la melitzie shi sa ramaniem numa noi ominii lu domnu spetaru si Hada. uraaaaaaaaaaaaaaaaa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.