Mascaţii din Timiş rămân printre cei mai buni din România. Vezi de...

Mascaţii din Timiş rămân printre cei mai buni din România. Vezi de ce s-a emoţionat liderul echipei

4
DISTRIBUIȚI

Mascaţii din Timiş rămân în elita echipelor speciale de intervenţie din România şi după ediţia din acest an a Cupei Structurilor Speciale de Intervenţie din Poliţia Română. A fost o competiţie extrem de dură în care participanţii, membrii ai tuturor serviciilor de acţiuni speciale din ţară, au trebuit să treacă prin probe care i-au solicitat atât fizic, cât şi psihic. În clasamentul general, echipa S.A.S. Timiş s-a clasat pe locul trei, după Bucureşti şi Constanţa. Luptătorii din Timiş au reuşit să ocupe primul loc la două dintre probele competiţiei – la transfer arest şi la cea mai dură din întreaga competiţie, botezată „pădurea spânzuraţilor”.


Un moment special pentru echipa bănăţeană a fost premierea şefulului mascaţilor din Timiş, comisarul şef Daniel Milincu, pentru întreaga sa activitate de 15 ani în acest domeniu. „Nu m-am aşteptat să fiu premiat. Pentru mine a fost o situaţie specială şi emoţionantă. Toţi colegii mei din echipă au dovedit, şi anul acesta, că reuşesc , prin eforturile depuse, să rămână printre cei mai buni din ţară”, a declarat comisarul şef Milincu pentru PRESSALERT.ro.

4 COMENTARII

  1. Bravo baieti.Toata tara stie ca SAS Timis este cel mai bine pregatit.Ati castigat respectul a 42 de echipe si a SIIAS.
    Felicitari.Nu mi-as dori sa veniti dupa mine….
    ,,Bad boy,bad boy, what you gonna do…..,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.