Medic de la spitalul militar, ridicat de „Crima Organizată” într-un dosar de...

Medic de la spitalul militar, ridicat de „Crima Organizată” într-un dosar de evaziune fiscală cu zahăr

6
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” au declanşat, în această dimineaţă, o amplă operaţiune în opt judeţe pentru reţinerea a 21 de suspecţi, membrii ai unei grupări specializată în evaziune fiscală cu zahăr.


Acţiunea este o continuare a anchetei declanşată în luna iulie de poliţiştii de la „Crimă Organizată” Mehedinţi împreună cu procurorii DIICOT, când au fost ridicaţi alţi suspecţi care făceau din acte afaceri cu zahăr din Bulgaria, dar în realitate evazioniştii nu transportau  nici un gram de marfă, cartierul general al reţelei fiind la Strehaia. Acum, poliţiştii au descins în locaţii din Iaşi, Bucureşti, Ploieşti, Piteşti. Hunedoara, Vâlcea, Brăila şi Mehedinţi. Prejudiciul este acum de două milioane de euro. Printre cei reţinuţi se află şi un medic de la Spitalul Militar din Bucureşti, acuzat de aderare la un grup infracţional organizat. Vom reveni cu amănunte.

6 COMENTARII

  1. Pfuai m-am speriat, crezand ca s-au trezit cei din TIMIS , dar … bcco de la Mehedinti este la timona actiunii iar cei din tm sunt personal auxiliar ..asa cum se intampla de ani buni in TIMIS!!!

  2. ,,Observator”, ai perfecta dreptate. La Timis nu misca nimic DIICOT-ul. Orice se prinde prin judet este de la alte judete. Astia din TM stau doar si privesc. Ori nu stiu, ori nu pot, ori nu doresc sa faca ceva. E o mare problema la Timis. DIICOT-ul nu se vede, e ca si inexistent.

  3. Asa credeti voi despre voi oltenilor.Habar nu aveti ce vorbiti.Asta ca sa nu mai zic ca tot olteni sunt si prin DIICOT si prin BCCO.Asa ca va cam dati singuri cu stangul in dreptul.
    Asta nu ar fi ceva nou, va este specific natiei.

  4. Mari frustrati in lumea asta, vai de ei, f..i mama lor de politisti tampiti, cum le place sa se dea pe bloguri , ha ha ha.
    Asa ciudosi mai mari ca politistii astia cu ochi mari si ochelari de cal, nu am mai auzit :))))

  5. o LEG DE GARD si zic si eu, nu dau cu parul… „Daca esti prost stai acasa”. Trebuie sa vina altii sa va scoata din rahat… Stiti doar sa va autolaudati : Banatu-i fruncea… HA – HA – HA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.