Noi beneficiari pentru transport gratuit cu falimentara RATT

Noi beneficiari pentru transport gratuit cu falimentara RATT

4
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara nu a identificat încă o soluţie pentru plata datoriilor de 137 de milioane de lei pe care le are către RATT pentru că vreme de cinci ani municipalitatea nu a înregistrat în contabilitate facturi emise de societatea de transport, după cum a rezultat în urma  controlului efectuat de Curtea de Conturi.  Cu toate acestea,  consilierii locali au adoptat, ieri, o hotărăre prin care suma  aferentă costurilor gratuităţilor pentru anul 2012 este suplimentată cu 200.000 de lei. Astfel, pe lângă pensionari, conform hotărârii adoptate ieri, se vor bucura de gratuitate „persoanele aflate în dificultate pe baza declaraţiilor pe proprie răspundere însoţite de acte doveditoare (adeverinţe medicale, adeverinţe de venit etc.), precum şi sportivii de performanţă cu rezultate remarcabile, dovedite prin diplome de premiere a elevilor şi studenţii cu merite deosebite obţinute în activităţi extraşcolare atestate prin diplome de premiere.


RATT va elibera abonament general anual pe card, în baza referatului adoptat de Primar şi a buletinului sau a cărţii de identitate în original”.

4 COMENTARII

  1. Prea multa gratuitate la noi! Nu spun sa nu se vina in sprijinul celor amarati;dar amarati sunt si cei care mai muncesc pe un salar de mizerie si au de purtat la scoala unul sau mai multi copii! Pentru acea categorie ar trebui sa plecati urechea si sa le veniti in ajutor,nu doar ;;vesnicilor pensionari care o duc mai bine decat noi;;!!! Asa cum au bani sa fuga la promotii sa plateasca si ei un bilet !

  2. Ioana, poate vei ajunge si tu pensionara si vei vedea atunci cat de REPEDE vei reusi sa fugi la promotii si cat de bine o vei duce din punct de vedere banesc. Multa sanatate si mai multi neuroni.

  3. Eu cred ca transportul public ar trebui sa fie GRATUIT PENTRU TOTI. Asa poate ar circula mai putine masini in oras, am respira un aer mai curat. Pe langa gratuitate ar mai trebui sa fie si CURATE mijloacele de transport in comun. Dar asa-zisii manageri ai RATT nu prea stiu semnificatia cuvantului curatenie si importanta lui. Ar trebui destituiti si pus 1 singur director care sa faca treaba buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.