Noutatea sistemului de vot de la Consiliul Judeţean Timiş

Noutatea sistemului de vot de la Consiliul Judeţean Timiş

0
DISTRIBUIȚI

„De astăzi, votăm din nou pe aparat, dar va fi o noutate”, i-a anunţat, la începutul şedinţei de plen, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, pe consilieri. Dacă până acuma pe tabelă se afişau doar numărul de voturi pro, contra şi abţinerile, pentru a determina dacă un proiect a trecut, de astăzi, pe tabela CJT vor fi afişate numele tuturor consilierilor alături de felul cum  au votat.
Instructajul a fost făcut în direct, de către personalul tehnic, coordonat de preşedintele Titu Bojin.  ” Se va afişa prima dată procentual şi apoi votul nominal.


Haideţi, să facem pe concret cu promisiunea că reluam încă o dată. Deci fiecare vă vedeţi votul ca să nu mai aveţi animozităţi aşa cum au fost că nu primim listing -ul şi vede toată lumea. Probabil de şedinţa viitoare o sa fie transmisă  şi pe internet şedinţa , acum nu am avut posibilitatea”, le-a explicat Bojin consilierilor.  Desigur că noul sistem nu putea să fie unul perfect. Astfel, contrastul  culorilor, cu care erau afişate numele consilierilor şi felul în care s-a votat, a transformat  contabilizarea voturilor de pe tabelă într-un adevărat test oftalmologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.