Pedelistul Marin Popescu, nemulțumit că useliștii nu și-au împărțit directorii în mod...

Pedelistul Marin Popescu, nemulțumit că useliștii nu și-au împărțit directorii în mod egal

5
DISTRIBUIȚI

Fostul inspector şcolar general pe Timiş, consilierul judeţean PD-L, Marin Popescu, a ieşit astăzi în faţa presei cu o sinteză a declaraţiilor făcute de Titu Bojin cu privire la schimbarea din funcţie a directorilor de şcoli şi a şefilor de deconcentrate, prin care pesedistul promitea că schimbările se vor face numai pe criterii de competenţă şi nicidecum pe apartenenţa la un partid.  Mai bine de 40% din directorii de şcoli din Timiş au fost schimbaţi şi din cei noi, 80 % sunt membri PSD, asta pentru că la nivelul USL Timiş posturile de şefi de deconcentrate nu s-au împărţit în mod egal între PNL  şi PSD, a acuzat Popescu.  „Au fost schimbaţi directorii pe criterii care numai legate de performanţă nu sunt, ci numai pe cele din zona politicului. Liceul Teoretic Grigore Moisil, Grup Şcolar Auto, Colegiul Emanuil Ungureanu.


Cred că e momentul să spunem lucrurilor pe nume vorbim foarte mult de de depolitizare şi deconcentrare.  Cu primarii din comune nu  s-a discutat despre această relaţie dintre şcoală şi comune.(…) Mai mult decât atât,  pactul cu sindicatele a fost şi este unul vizibil.  Să nu uităm că Sindicatul Spiru Haret care a fost dus în zona PSD de către liderul acestuia e un sindicat nereformat a reuşit să îşi pună directori şi chiar inspectori şcolari. Cred că trebuie să tragem un semnal de alarmă din această perpectivă. Si eu am fost inspector general şi am schimbat directori, dar dintr-o perpectivă foarte clară. Cred că e vorba de a respecta o paritate într-o alianţă politică. Cred că experienţa domnului Petroman (n.r. inspectorul şcolar general pe Timiş propus de PNL) îl îndreptăţea să spună da atunci când a fost cazul şi nu atunci când era cazul”, a detaliat Popescu.

5 COMENTARII

  1. Bravo Popescule!!! esti un penibil,esti usa de biserica ,doar partea exterioara,taci dracu nu mai debita tampenile tale,de praz fara tulpina!!!

  2. D-le Popescu, nu sinteti politician! Abtineti-va! Ati profitat de functie, asta este parerea mea,le-ati facut servicii celor la „putere”, vremea dumitale a trecut! Daca erati bun, nimeni nu v-ar fi schimbat, nimeni nu v-ar fi criticat , indiferent din ce partid faceati parte; nu ar fi avut ce sa va reproseze. Dar ati fost un om slab! Fara coloana vertebrala. Aveti macar bunul simt, traiti-va viata mai departe, fericit , sanatos, dar va implor sa nu va mai amestecati in ceva de care habar nu aveti!

  3. Numai 40% au fost schimbati ? Foarte tare. Trebuiau schimbati toti directorii portocalii. Toti funerii trebuiau trcuti la munca de jos , javrele dreacului !

  4. Hai lasa-ma Mari,..(sau vrei sa scriu fara cratima). Ori esti idealista ori ai o problema…cica daca ai fi fost bun nu te-ar fi schimbat, nu te-ar fi criticat……. Daca si Popescu nu a avut coloana ,.atunci cine?

  5. Asa este, Vasiloane! Idealista sint, dar, nu numai ca am citit despre dl. Popescu in presa, ci am cunoscut cel putin 2 cazuri reale.Iar cu cratima , ce ai vrut sa spui? Mi-a scapat ceva sau mai dorm inca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.