Piaţa Unirii, transformată-n sală de sport

Piaţa Unirii, transformată-n sală de sport

2
DISTRIBUIȚI

Piaţa Unirii s-a metamorfozat, astăzi, într-o sală de sport în aer liber, unde mişcarea a făcut legea. Scăpaţi de grija maşinilor, care au interzis în zonă până diseară, amatorii de sport au ocupat străzile.


Micuţii karatişti au făcut demonstraţii, în timp ce puţin mai încolo se juca baschet pe picioroange. Printre terasele din piaţă s-au încins partide de volei sau badminton. Cei obosiţi de prea multă mişcare au găsit refugiu la târgul de troc adhoc de pe Eugeniu de Savoya sau pe strada Mărăşeşti unde desenatul a fost la mare căutare. Agitaţia continuă.

 

2 COMENTARII

  1. Oricum o iei toata aceasta …animatie …in Timisoara (si numai )lasa rece mai toata lumea .Nu se ingesuie nimeni la asa ceva ,are un iz cu totul strain romanilor asa ca pauza participare .

  2. catalin spune:Taci ba dracu din gura cu vigilenta lui xxulea srpatau . Fraza era altcumva La PTF Calafat politistii au fost mereu spagari tin si cu dintii de posturi .Descoperirile astea se fac pe consemne date de serviciile secrete nu pe vigilenta lui puxx belita de la ptf . Daca nu stiti taceti dracu din gura .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.