Poliţiştii şpăgari de la secţiile rurale, trimişi în judecată de procurori UPDATE...

Poliţiştii şpăgari de la secţiile rurale, trimişi în judecată de procurori UPDATE Ce a decis instanța

0
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a finalizat ancheta în cazul mai multor agenţi de la Poliţia Timiş care au fost acuzaţi de luare de mită. Astfel conform rechizitoriilor, Bandula Radu Ioan „a pretins, respectiv a primit suma de 400 lei de la investigatorul sub acoperire cu identitatea Ionescu Andrei care a încălcat dispoziţiile Codului rutier, pentru a nu-i aplica sancţiune contravenţională corespunzătoare normelor legale încălcate şi ca măsură administrativă suspendarea permisului de conducere, iar colegul său de echipaj, numitul Dina Cristian Marius, în baza unei înţelegeri prealabile cu coinculpatul Bandula Radu-Ioan, a fost prezent la momentul în care acesta a primit de la investigator suma respectivă şi a acceptat tacit comiterea faptei”.


 Negoiţă Dumitru Cristian, agent principal de poliţie în cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Jebel, acuzat de luare de mită şi fals intelectual, a primit 300 lei de la investigator şi i-a întocmit un proces verbal cu o altă contravenţie decât cea reală. De asemenea, agenţii  Marian Matei, Călin Bun, Constantin Lazăr, Marinel Buglea şi Vasile Turmacu şi Bogdan Bădulescu de la secţia Periam au fost trimişi în judecată pentru şpăgile încasate de la investigatorii DGA.

UPDATE Tribunalul Timiş a verificat legalitatea arestării preventive odată cu sesizarea instanţei de către procurori în cazurile celor cinci arestaţi de la secţia Periam şi a agentului Negoiţă. Instanţa a decis menţinerea celor şase în stare de arest.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.