Primarul Robu mai mult a întârziat decât a asistat la ceremonia de...

Primarul Robu mai mult a întârziat decât a asistat la ceremonia de premiere a elevilor de 10. Vezi de ce s-a plâns

3
DISTRIBUIȚI

250 de elevi din Timişoara, din clasele V – VIII, au văzut, astăzi, cu ochii lor cât de grea şi ocupată este viaţa unui primar. Chemaţi să fie premiaţi pentru că au încheiat anul şcolar cu nota zece, copiii l-au aşteptat mai bine de jumătate de ceas pe Nicolae Robu. Sosit la eveniment, edilul şef a urcat pe scena Filarmonicii, de unde l-a explicat micuţilor că  „vreau să vă felicit, dragi copii, pe toţi cei 250 care aţi reuşit să faceţi performanţa deosebită de a obţine nota zece.


Vreau, în egală măsură, să adresez mulţumiri profesorilor voştri care au făcut cu voi şcoală pură şi părinţilor voştri care, deşi sunt ocupaţi şi au pe cap multe probleme, v-au asigurat un climat bun pentru a învăţa. Timişoara are nevoie de oameni performanţi ori pentru a fi performant într-o profesie este nevoie de performanţă încă de la grădiniţă”. Nici zece minute  nu a stat Robu în incinta Fiilarmonicii, anunţând că „eu nu o să pot rămâne la toată ceremonia, pentru că sunt copleşit de câte probleme are oraşul nostru şi câte lucruri trebuie să facem pentru oraşul nostru. Echipa primăriei lucrează coerent şi dă  satisfacţie cetăţenilor, sperăm noi”. Ceremonia a fost mai departe coordonată de viceprimarul Sorin Grindeanu, eleviii primind diplome, cărţi, insigna de argint a oraşului şi promisiunea că municipalitatea va oferi, în curând, şi burse de merit şi sociale.

3 COMENTARII

  1. Dar asta e nesimtit rau tare, il doare in c…r ca de fiecare data se scrie de comportamentul lui!
    Bravo Sorine, esti net superior acestui PNList care se aseamana la caracter cu Crin al lor!

  2. Rusine dlui Robu. Cind a fost vorba ca sa plateasca prietenilor lui 4 milioane de lei pe an pentru fundatie in aceasi zi in care s-a depus cererea asociatiei a si comunicat raspuns afirmativ fara a cere acordul CLM-ului si a organizat sedinta extraordinara a consiliului
    In cazul copiilor merituosi promite cite o atentie la anul asteapta
    RUSINE, RUSINE RUSINE si se mai pretinde intelectual

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.