Primarul Robu, omerta în cazul nunţii fiicei colegului de partid Frunzăverde

Primarul Robu, omerta în cazul nunţii fiicei colegului de partid Frunzăverde

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei Nicolae Robu păstrează tăcerea în cazul scandalului provocat de „gorilele” angajate la nunta fiicei vicepreşedintelui PNL, Sorin Frunzăverde, care au blocat, sâmbătă seara, accesul trecătorilor şi jurnaliştilor pe trotuarul din faţa cantinei Politehnicii din complexul studenţesc. Bodyguarzii, unii dintre ei cu pistoalele la vedere,  au susţinut că au închiriat domeniul public şi că ei au ordine de la şefii lor să nu lase decât nuntaşii.


Primarul Robu, care a fost şi el invitat la nuntă alături de puşcăriabilii din Caraş Severin Romică Anculia sau Iancu Simion Simi, a declarat, sâmbătă seara, că nu ştie nimic şi că astăzi va da un răspuns legat de închirierea trotuarului. A rămas doar promisiune pentru că Nicolae Robu nu a răspuns, astăzi, la telefon pentru a lămuri situaţia, deşi a fost sunat în repetate rânduri. Edilul este singurul care poate să dea declaraţii pentru că nu are un purtător de cuvânt. Prin tăcere, primarul  liberal încearcă să salveze aparenţele şi să evite să-l pună pe colegul său de partid într-o situaţie şi mai dificilă.

6 COMENTARII

  1. Daca tace, Robu dovedeste ca este un nenorocit ca Ciuhandu si orice pedelist si orice politician imputit care nu-i in stare sa-si respecte promisiunile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.