Primarul Robu umilit de realitate – doar 6 suporteri la întâlnirea pentru...

Primarul Robu umilit de realitate – doar 6 suporteri la întâlnirea pentru viitoarea galerie a ACS Poli

3
DISTRIBUIȚI

S-a ales praful de declaraţiile optimiste de ieri ale primarului Nicolae Robu care a anunţat că a rezolvat pe Facebook problema galeriei echipei de fotbal ACS Poli Timişoara, edilul afirmând că aproape 80 de persoane s-au alăturat demersului.


Surpriza a venit, astăzi, când la întâlnirea din sala de consiliu local nu au răspuns prezent decât şase tineri. În faţa acestora, primarul şi-a ţinut discursul standard despre echipă, tradiţie şi dragoste de Poli. Mâna de suporteri a fost notată atent de către liberalul Ionel Patrichi, venit ca suport logistic a primarului, Robu sperând ca la viitoarele meciuri numărul suporterilor să crească.

3 COMENTARII

  1. Foarte bine ! Problemele cetateanului trebuie sa fie inaintea fotbalistilor ! Cetateanul e contribuabil la buget, plateste taxe si impozite,Telpark ,iar fotbalistii mesteca guma si asteapta bani ! Trotuare cu gropi, ciini vagabonzi,cladiri istorice in paragina,parcurile sunt jalnice etc. Fotbalistii sa joace bine si sa se autofinanteze !

  2. Bota, Bota tot nesimtit ai ramas iaca scrii si tu un nou articol ca sa te afli in treaba fara sa sti macar despre ce-i vorba. Am fost 6 insi la intalnirea cu dl. Robu dar cum i-am spus si dansului noi suntem un grup de 70. Chemarea d-lui Robu a venit azi noapte si era greu sa venim mai multi dar a fost foarte bine ca ne-am intalnit si am avut intalnirea cu dl. primar ca acum stim direct de la sursa ca ACS Poli e o treaba serioasa nu cum scrieti voi niste prosti de ziaristi si stim ca merita sa facem galerie noua la echipa noua. La urmatorul meci veti vedea ca peluza sud va fi plina spre turbarea voastra bulangiilor.

  3. Ma mir Dragos ca aprobi comentariile unor oameni aflati in sevraj ca altfel nu imi pot explica cine posteaza atatea comentarii pe atatea site-uri care au legatura cu ACS Recas. Una peste alta este prezentat adevarul care l-au prezentat toti ziaristii(care nu au fost turbati ci extrem de calmi)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.