Prins când vroia să șpăguiască polițiștii cu 100 de dolari

Prins când vroia să șpăguiască polițiștii cu 100 de dolari

2
DISTRIBUIȚI

După valul de arestări a agenților de la secțiile rurale, polițiștii de la DGA au avut, în această seară, și prima desistare din partea unui polițist. Un echipaj de la postul Sânmihaiu Român au oprit în Utvin pentru control o mașină. Când au verificat-o au constatat că mașina nu era înamtriculată și avea puse numere false. Agenții l-au anunțat că se va alege cu dosar penal, numai că timișoreanul Adrian Pera, de 34 de ani, a insistat să nu-i facă dosar și să nu-i ridice permisul că rămâne fără pâine, anunțând că e băiat serios și se revanșează.


Pentru că bărbatul a insistat cu banii, agenții au anunțat DGA-ul și a fost organizat flagrantul în secția de poliție. Timișoreanul a fost prins în flagrant de procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș după ce a dat 100 de dolari șpagă. A fost ridicat și dus la parchet pentru audieri, fiind acuzat de dare de mită.

2 COMENTARII

  1. probabil no venit de acasa cu 500,daca venea nu mai era dare de mita era cadou nu mai chema nimeni dna,dar acum pe bune 100 de parai ptr o infractiune e cam putin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.