Robu a mai făcut un pas în operaţiunea mutării „Acvariului”

Robu a mai făcut un pas în operaţiunea mutării „Acvariului”

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a făcut, astăzi, cel de-al doilea pas în operaţiunea „mutarea Acvariului” din centrul oraşului.  Dacă la ultima şedinţă a consiliului local, s-a votat un proiect prin care PSD Timiş renunţa la spațiul pe care îl primise pe bulevardul Republicii pentru a-şi construi un sediu, motivând că nu există momentan bani pentru ridicarea unei clădiri, azi, consilierii locali au adoptat un proiect prin care suprafaţa respectivă trece din domeniul public al municipalității în cel privat.


Primarul a explicat că  pentru a purta negocieri privind mutarea este necesar ca administraţia locală să aibă
un spaţiu pe care îl pună la bătaie. Cât despre cum şi când se va face mişcarea nu se ştie, însă Robu dă asigurări că show-ul va lipsi din peisaj. „Pentru mine ca om politic ar fi spectaculos să intru acolo cu un buldozer, dar sunt sigur că o asemenea mişcare ar fi oprită printr-o hotărăre preşedenţială”, a completat edilul şef, care se teme să nu fie târât prin procese în caz că ar proceda neconform cu legea. Însă, cu toate că pledează pentru bună înţelegere şi pentru găsirea unei căi satisfăcătoare pentru ambele părţi, Robu atenţionează că „sigur că sunt dispus să port un război pe acest subiect”, dacă este necesar, nu de alta, dar „Acvariul” pare să fie cel mare impediment în obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană.

3 COMENTARII

  1. Michael Jakson(Robu Mascarici), vor sa o puna de o furaciune. Acvarilu a fost construit cu acordul tuturor consilierilor(PSD,PDL,PNTCD)si acum vor sa o puna de un „Para-Îndărăt”. In urma demolarii, ei vor fi dati in judecata si administratia locala il va despagubi pe propietar.O jmechereala securist-comunista.Daca il tine , sa-i cheme in judecata pe cei care au aprobat asemena aberatie de constructie.Nu sa puna pe cetateni sa-l despagubeasca pe propietarul cladirei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.