Robu anunță schimbări majore la societățile și regiile municipalității

Robu anunță schimbări majore la societățile și regiile municipalității

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu nu este nemulţumit numai de felul în care decurg lucrurile la RATT, acolo unde a anunţat schimbări majore începând cu luna septembrie, deranjat fiind de faptul că se cheltuie bani mulţi pe publicitate inutilă şi pe biroul de presă care adăposteşte prea mulţi angajaţi.  Ieri, în cadrul conferinţei săptămânale a Primăriei Timişoara acesta a declarat că ” este posibil să desfiinţăm ADP -ul. Nu ştiu încă nimic sigur, vom face o analiză şi vom aplica soluţii radicale.


Este necesar să avem un serviciu de taxare pentru parcări, dar nu este obligatoriu ca acesta să fie Telpark „. Nici SDM nu a scăpat de ochiul vigilent al edilului şef. Şi aici sunt probleme „pentru că societatea nu poate participa la foarte multe licitaţii din cauza acţionariatului”, a explicat Robu. Totuşi, încă nu se poate spune cu certitudine când vor fi puse în aplicare noile măsuri care au în vedere schimbarea modurilor de organizare şi funcţionare a Administrării Domeniului Public  şi S.C. Drumuri Municipale S. A .

2 COMENTARII

  1. d-le Robu ori ne iei de prosti ori…
    Ca telpark-ul aceasta gaselnita a jegului de Ciuhi &Co. dispare e un lucru foarte bun ,ceea ce ma deranjeaza este ca nu spuneti lucrurile pana la capat!Telpark-ul NU dispare ci isi schima stapanul respectiv dispar scursurile de la ADP si vin (surpriza?deloc!),fratii Cristescu !Acestia deja au achizitionata aparatura necesara (parcometrele)ceva asemanator cu cele aflate la Arad .Singura speranta este ca poate vin cu tarife mai mici si renunta la serviciile lacheilor din pol locala (daca va duce mintea va aplecati si acolo un pic .poate sariti peste prietenia cu Spataru si renuntati la aberatia cu fonduri pt 25 de masini etc-judecati la rece si o sa vedeti cati bani se toaca aiurea cu aceasta pseudopolitie ),sau vin si astia la pachet cu parcarile?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.