Robu despre reabilitarea blocurilor: „nu spunem decât ce hotărăsc eu, domnule deputat!”

Robu despre reabilitarea blocurilor: „nu spunem decât ce hotărăsc eu, domnule deputat!”

10
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei şi liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, nu s-a putut abţine, astăzi, să mai dovedească, încă o dată, că este şeful. Edilul şef şi-a anunţat viziunea sa despre reabilitarea blocurilor din municipiu „noi am putea obţine undeva între 7 şi 8 milioane de euro. Eu sper că îi vom obţine pentru că am declanşat deja preparativele pentru a veni cu un proiect foarte consistent. (…)Decizia este să nu mai reabilităm blocuri disparate şi să lucrăm după străzi. Bulevardul Take Ionescu în totalitate, Calea Aradului, Calea Şagului, strada Mareşal Constantin Prezan, vor fi reabilitate integral.


Reabilităm arterele principale, nu și blocurile din spate.”. Când deputatul Horia Cristian a încercat să spună despre blocurile care nu sunt pe străzile principale, Robu l-a repezit scurt „nu spunem decât ce hotărăsc eu, domnule deputat!”. Primarul a explicat că decizia de a aloca acum fonduri doar pentru blocurile de pe marile bulevarde îi aparţine şi că este parte a actului său managerial, motivând că ” este mult mai potrivită o asemenea abordare decât una ca până acuma haotică. Oraşul nostru trebuie să se dezvolte armonios. Nu se poate face totul peste noapte. Avem de ales între a trage la sorţi sau a lucra coerent pentru oraş”. Nicolae Robu a susţinut că pentru restul blocurilor care nu sunt pe bulevardele principale vor fi căutate surse de finanţare de la bugetul central şi local în următorii ani şi că nu va fi o discriminare a cetăţenilor, ci stabilirea de priorităţi.

 

10 COMENTARII

  1. Cine este acest deputat Cristian , ca nu am auzit nimeni de el?Ce a facut el pentru oras ?Cum arata anonimul deputat?Are initiative ce asteptam de la orice deputat?Domnilor PNL alegeti mai cu grija pe cine trimiteti in parlament ca nu va mai votam nici pe voi ca de pdl ne-am saturat.of politica e o mare ……. Dl Anonim deputat ar fi cazul sa TACI cum seful tau iti spune si dute …ACASA

  2. Nu l-am votat pe Robu dar imi dau seama ce diferenta este intre el si Ciuhandu. Robu are intr-adevar viziune si forta si de-asa ceva avea nevoie Timisoara si are intreaga Romanie. Pe mine mai castigat de fan Robule, tine-o tot asa! Bravo nene!

  3. Doamne da sa se gaseasca fondur isa se reabiliteze cat mai multe blocuri! Dar n-ar fi rau ca locatarii sa fie obligati sa contribuie financiar la reabilitarea blocurilor – ca doar ei sunt beneficiarii si nu este normal ca restul populatiei sa contribuie la confortul lor. In definitiv, fiecare sa locuaisca acolo unde isi permite, nu acolo unde vrea…

  4. Domnule Parfenie multumim pt comentariul dumneavoastra pertinent la articol…ati dat dovada de buna crestere 😉 Probabil parintii dumneavoastra sunt foarte mandri de ce au crescut!!

  5. Arhitecţii au fost întrebaţi ce părere au despre „reabilitare” ?
    Dar despre blocul din Târgu Mureş care a luat foc în ÎNTREGIME pt.că era căptuşit cu polistiren? Daca nu era , ar fi fost afectat numai 1 apartament sau poate 2-3, asa a luat foc tot blocul.
    Specialistii au fost consultati, ca sa explice cum se face o izolatie asa cum trebuie?
    Parca Consiliul Local hotaraste, nu numai 1 persoana, chiar daca este primarul. Dar cetatenii nu trebuie sa-si spuna parerea? Eu cred ca , IN PRIMUL RAND CETATENII au cuvantul.

  6. @Iulian…sau Flavius…cum oi fi:
    Ideea era urmatoarea:acest individ da ordine aberante, iar unii ca si tine il aplauda.Capisci?
    Sau, pe intelesul tau: pricepusi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.