Robu s-a lămurit în cazul închirierii trotuarului pentru nunta fiicei lui Frunzăverde....

Robu s-a lămurit în cazul închirierii trotuarului pentru nunta fiicei lui Frunzăverde. Vezi ce spune despre blocada „gorilelor”

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reușit după aproape o săptămână să dea un răspuns la întrebarea dacă pentru nunta fiicei lui Sorin Frunzăverde municipalitatea a închiriat trotuarul din fața cantinei Politehnicii din complexul studențesc.


Asta după ce bodyguaryii angajați la nuntă au blocat trotuarul și au interzis accesul jurnaliștilor și trecătorilor, motivând că au închiriat de la primărie. „Acum pot să vă spun că m-am interesat. Nu s-a închiriat nici un trotuar de la primărie”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu după ce PRESSALERT.ro l-a întrebat. Primarul a evitat să comenteze faptul că „gorilele” angajate la nunta unde colegul său de partid a fost socru mic au blocat trotuarul, susţinând că „eu am ajuns mai târziu, mai pe seară la nuntă. Când am ajuns erau bodyguarzi, dar nu împiedicau pe nimeni să treacă pe acolo. Eu vă spun ce am văzut eu atunci. Nu vă contrazic că au făcut şi altfel”.

4 COMENTARII

  1. deci, dle Robu, acest Chuckie al Timisoarei, nu credeti ca s-ar impune amendarea administrativa a firmei de securitate care a blocat accesul pe alee? Poate si amendarea organizatorilor evenimentului n-ar fi o idee nelegala, ba dimpotriva as zice… Si daca tot ne-am apucat, Parchetul ce asteapta referitor la faptele agentilor de securitate? Poate ca fapta de lipsire de libertate a jurnalistului Bota nu e o infractiune prea grava in viziunea organelor de cercetare penala…

  2. Firma de securitate(Mike security),din Resita si cel care a dat ordin de a li se incalca drepturile constitutionale ale cetatenilor Timisoarei,trebe sa raspunda in judecata.Orice altceva nui de ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.