Şeful Centrul regional de plăţi pentru dezvoltare rurală şi pescuit Timişoara, decis...

Şeful Centrul regional de plăţi pentru dezvoltare rurală şi pescuit Timişoara, decis la ruleta politică din Caraş Severin

13
DISTRIBUIȚI

Un document incendiar a fost primit pe adresa de mail a redacției, acesta dovedind modul în care, în Caraș Severin, Sorin Frunzăverde împreună cu liderul PNL Marcel Vela şi pesedistul Ioan Mocioalcă şi-au împărţit serviciile deconcentrate, serviciile instituţiilor judeţene, dar şi funcţii la nivel regional. În dreptul fiecărei instituţii, cineva a notat cu stiloul fie numele favoritului, fie liderul politic care va desemna şeful. Din verificările pe care le-am efectuat, a reieşit că este vorba de negocieri mai vechi, dar o parte din listă se transformă în realitate, în ciuda declaraţiilor liderilor USL Caraş Severin care neagă orice negociere.

Cel mai bun exemplu este Centrul regional de plăţi pentru dezvoltare rurală şi pescuit Timişoara, cel care gestionează fondurile europene din vestul României. Pe listă apare notat un nume Ştefănescu , Nicolae Ştefănescu, secretar general al PSD Caraş Severin şi unul dintre oamenii sprijiniţi de Sorin Frunzăverde. Acesta se luptă la baionetă pentru ocuparea funcţiei de şef cu Iulian Bucătaru, expert în cadrul centrului regional, actualului director Florin Nedelcu, fiindu-i rezervată o funcţie de director adjunct. Nicolae Ştefănescu a confirmat pentru PRESSALERT.ro venirea sa spre Timişoara, declarând „am fost cel care am pus bazele în regiunea 5 vest a biroului Sapard.


Am fost dat afară de Alianţa DA pentru că am rămas pesedist. Ce se va decide în privinţa numirii pe funcţie, se va decide. Este adevărat căe xistă o discuţie în acest sens. Tot ce am făcut la SAPARD nu a fost politică, a fost să atrag fonduri europene. Nu cred că funcţia are o dimensiune eminamente politică”. Culmea este că şeful său de partid, pesedistul Mocioalcă a susţinut că „nu ştiu de nici o nominalizare pentru centrul regional. În Caraş Severin nu funcţionează protocolul USL, Nu ştiu ce document aveţi. Pot să fie nişte ciorne pe care nu mi le asum.Majoritatea şefilor din judeţ sunt puşi de PD-L şi acum asumaţi de PNL”. Sorin Frunzăverde a negat la rândul său susţinerea pentru Ştefănescu şi existenţa listelor cu nominalizari, afirmând că „nu am ştiinţă de asemenea negocieri.Nu ştiu de nici o nominalizare. O zi bună”. Marcel Vela a declarat că „eu nu am pus pe nimeni în nici o funcţie. Nu cred că este o listă reală. Cred că este o intoxicare”.

Pe listă mai apar şi alte adnotări extrem de interesante ale celui care a completat-o. Astfel, numele puşcăriabilului Romică Anculia, anchetat de DNA pentru fraudarea fondurilor europene şi corupţie, apare cu semnul întrebării în dreptul a două instituţii – Direcţia Agricolă şi APIA. La Vama Reşiţa apare trecut Bonchiş, iar în dreptul biroului vamal de la Naidăş „?toţi dos.pen.?”. La Agenţia pentru Protecţia Mediului apar două nume tăiate – Bălu şi Camacio, singurul rămas valabil fiind Chincia.

VEZI ÎNTREGUL DOCUMENT AICI

 

13 COMENTARII

 1. Era nevoie de o schimbare. Atentie domnule Stefanescu, tentatia e mare cand vezi aceleasi personaje celebre cum se infrupta din fondurile europene, subiect de interminabile discutii in presa si la televiziune.

 2. Este rusinos cum intr-o asemenea institutie s-a ajuns la impartirea posturilor pe la colturi, cum femeile maritate se impopotoneaza si se paruiesc ca in ringul de box ca sa-si imparta adulterul cu un don juan pe care cu mandrie l-au numit Bucataru Maciucaru.

 3. In spatele divorturilor si tragediilor din familii, scenelor de amor si telenovelelor din birouri se ascunde un singur scop al maciucarului, banii si puterea.

 4. Protestez pe acesta cale ca am ramas din nou pe dinafara. Postul mi se cuvenea mie. Sunt cel mai vechi si bun profesionist din instituitie. Contati pe mine.

 5. Dezvoltare regionala, strategii de implementare, graduri de absortie, sunt toate povesti. Centrul de plati din Timisoara nu mai serveste decat un singur client…, din Lugoj?!

 6. Sunteti invidiosi si rai cu cel mai frumos amant care a existat vreodata. Nu l-am considerat niciodata pe Iulian un simplu subaltern, de cand l-am cunosscut noaptea nu dorm, nu am somn…

 7. De unde sa invatati voi cum se fac fineturile atata timp cat Nedelcu isi schimba masinile mai des decat bietele minoritati caii. Pana si Botezatu ar fi invidios pe colectia sa de masini BMW vara-toamna.

 8. Bine , mai Mazarica , sa nu cunosti tu masinile !!!!!!! .L-am vazut pe Nedelcu , da’ cu masini cu care m-am dat si eu (nr de inmatriculare de service ).

 9. Stefanescu , Nedelcu , Csosz , trebuie sa plece. Dupa ce au slujit cu mare devotament guvernarea portocalie si s-au infruptat din castiguri grase , acuma vreau ca tot ei sa ramana in functii. Asta nu se poate. Cred ca dl.Bojin si dl.Robu nu pot fi pacaliti. Nici chiar de Pulaverde , pardon, Frunzaverde .

 10. Da bagatii la BULAU odata pe coruptorii,corupti si thilhari astia de asa numiti,POLITICIENI,deoarece sint doar niste simpli CRIMINALI ORGANIZATI(securisto-comunisti).

 11. Ne vaicarim , cautam nod in papura oricui poate mai mult decat noi .Invatati , cat nu e prea tarziu pentru noi ca si natiune sa va respectati adversarii politici!Unii chiar au facut minuni.Se stie cine.

 12. O sa fure astia pana nu ii mai incape cureaua. Romanii sunt deja asupriti de zeci de ani, nu o sa se sesizeze nimeni vreodata in tara asta atata timp cat suntem tinuti din scurt cu saracia si mita electorala ne spala gandurile..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.