Șeful SRI: Amenințarea teroristă, în creștere

Șeful SRI: Amenințarea teroristă, în creștere

2
DISTRIBUIȚI

Directorul SRI, George Maior, a fost audiat, astăzi, în comisia parlamentară de specialitate, în legătură cu activitatea Serviciului pe 2011, precizând, la final, că ameninţarea teroristă este „în creştere”, instituţia concentrându-se pe acest fenomen mai mult decât în alţi ani. „Din punct de vedere al ameninţării teroriste, am menţionat către Comisie că această ameninţare este în creştere datorită unor factori pe care i-am explicitat în cadrul Comisiei şi că ne concentrăm mai mult decât în alţi ani pe acest fenomen.


Nu e vorba despre o ameninţare directă sau iminentă, dar este o ameninţare în creştere şi aţi văzut evoluţii în Europa şi chiar în ţări vecine legate de fenomenul terorist care ne îngrijorează şi pe noi”, a spus Maior, într-o declaraţie la finalul audierii. El a fost audiat la Comisia de control a activităţii SRI privind raportul activităţii Serviciului pe 2011.

 

2 COMENTARII

  1. Georgeeeee!!!!Mai dute in POOOla mea si lasa vrajeala cu teroristii in ROMANIA.Punete la treaba si adu dovezile la DNA a tuturor THILHARILOR di tara,deoarece cea ce fac iei este mai periculos pt, NATIUNEA noastra dechit kkatii de teroristi.HAI SICTIR CU KKAREALA !Iar daca intradevar avem si teroristi,ar fi ok.sai indrepti spre tiganie,sa m-ai rareasca din tribali.

  2. Teroristii sint intre noi in fiecare zi! Teroristii sint politistii ,mina in mina cu infractorii, sint interlopii strazilor, sint coruptii din avocatura, notariate, judecatorie, procuratura, primarii, si lista continua…teroristi sint doctorii care iau spaga si lasa oamenii sa moara, teroristi sint cei care au dus agricultura la pierzanie, teroristi sint cei care au facut praf industria si fabricile, cei care te fura in fiecare zi:pe facturi de gaz, de telecom, de curent, de pensii. Si lista continua…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.