S-a găsit spaţiul unde se va muta Clinica de Oncologie

S-a găsit spaţiul unde se va muta Clinica de Oncologie

5
DISTRIBUIȚI

„Până când vom avea un nou spital al Timișoarei unde să poate fi concentrate toate clinicile vrem să amenajăm corespunzător internatul Liceului MIU de pe bd. Victor Babeș. Este o clădire care nu găzduiește nicio activitate care să ne pună probleme la schimbarea destinației clădirii și care are o localizare foarte bună pentru noua destinație. În câteva camere stau câțiva studenți, iar în șase luni internatul va fi amenajat”, a explicat astăzi primarul Nicolae Robu.


Marți, acesta anunța că municipalitatea a primit o înștiințare din partea lui Vișinel Stancu, reprezentantul proprietarei  spațiului în care se află amplasată Clinica de Oncologie din Timișoara, cum că de la 1 ianuarie spațiul trebuie eliberat, întrucât proprietarii nu mai doresc prelungirea contractului de închiriere.  Din păcate, veștile nu sunt tocmai bune pentru medici și pacienți, pentru că aceștia se vor muta mai întâi în incinta Clinicii de Dermatologie, pentru ca apoi să fie găzduiți în internatul liceului.

5 COMENTARII

 1. Ar trebui vazut daca nu sunt incidente dispozitiile art. 17 din Legea 10/2001: Art. 17. – (1) Locatarii imobilelor având destinaţiile arătate în anexa nr. 2 lit. a) şi lit. b) pct. 1, care face parte integrantă din prezenta lege, au drept de preemţiune la cumpărarea acestora.
  (2) Acest drept se poate exercita, sub sancţiunea decăderii, în termen de 90 de zile de la data primirii notificării privind intenţia de vânzare.
  (3) Notificarea se face prin executorul judecătoresc, potrivit legii.
  (4) Contractele de vânzare-cumpărare încheiate cu încălcarea dreptului de preemţiune sunt lovite de nulitate.

  Sunt mari sanse ca Visinel sa fi cumparat de la fostul proprietar care a revendicat imobilul fara sa fi notificat statul si fara sa declare pretul real in contract, conditii in care Statul Roman ar putea redobandi imobilul la un pret avantajos. Cred ca ar trebui verificat. Te poti interesa Dragos?

 2. FISCUL A VERIFICAT DACĂ VIŞINEL ŞI-A PLĂTIT IMPOZITUL PE VENIT ??? Eu cred că NU a plătit şi nimeni nu-i va trimite nicio somaţie.
  În schimb de pe noi se trag 7 piei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.