SRI Timiș are un nou șef. Află unde a fost trimis cel...

SRI Timiș are un nou șef. Află unde a fost trimis cel care a condus secția

10
DISTRIBUIȚI

SRI Timiș are, de astăzi, un nou șef  – colonelul Cătălin Peptan, cel care până acum a condus secția județeană din Gorj, conform opiniatimișoarei.ro. Cel care a condus din 2006 SRI Timiș, colonelul Cristian Dăescu, a fost numit ca șef al secție județene Arad, un județ care s-a remarcat doar prin foarte multă liniște.


Conform aceleiași surse, în timpul mandatului lui Dăescu, SRI Timiș a contribuit la finalizarea mai multor dosare importante de corupție și crimă organizată. Cătălin Peptan a fost numit șeful SRI Gorj în 2004, când era maior. Conform Impact de Gorj, noul șef al SRI Timiș  este absolvent al facultăţilor de mecanică şi de drept şi deţine titlul de doctor în ştiinţe tehnice. A intrat în rândul cadrelor active ale SRI în anul 1997, din 2002 îndeplinind funcţii de conducere în diferite unităţi teritoriale ale instituției.

10 COMENTARII

 1. Aceeasi politica a miticilor de la Bucuresti…Impunerea in toate functiile importante din Banat a oltenilor si moldovenilor.
  100 de ani de imperialism miticesc in Banat.1913-2012
  Da vine randu` la bolandu`.
  Si iar vom fi ce am fost: cea mai tare economic regiune, cea mai civilizata, cea mai culta.
  Dupa 100 de ani de impilare din partea ,,fratilor ,, olteni si moldoveni, speram ca va veni si pe strada noastra soarele…

 2. Dar despre plecarea lui Daescu la stapanii lui PDL-isti ce spuneti? Dupa ce i-a servit cu abnegatie s-a dus intr-un judet condus tot de ei. Ar trebui sa va uitati mai bine cine este cel care pleaca. Cel care vine va trebui sa poata demonstra ca nu vor plana acuzatii de coruptie ca in cazul predecesorul lui!

 3. Daca am avea mai multi ca Daescu lucrurile s-ar misca muuult mai bine…Daescu sta mai mult la servici decat acasa…mai comenteaza unii aiurea sa se afle in treaba pe aici si habar n-au despre ce vorbesc,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.