UNPR va avea un singur colegiu în Timiș pe listele USL. Vezi...

UNPR va avea un singur colegiu în Timiș pe listele USL. Vezi cine este candidatul

2
DISTRIBUIȚI

Lucrurile s-au lămurit, într-un final, în privinţa colegiilor pe care UNPR, ca parte a Alianţei de Centru Stânga alături de PSD, le va primi pe liste USL din Timiş. Discuţiile au fost legate în special de candidatura Mariei Barna pe colegiul său din Timişoara, liderul PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, anunţând că va demisiona din funcţie dacă Barna va fi impusă, chiar dacă organizaţia nu o doreşte pentru că a trădat. Ieri, la Bucureşti, au avut noi discuţii între conducerile naţionale ale partidelor. Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a declarat că ” s-a decis ca în Timiş UNPR să primească colegiul 4 Timişoara, unde candidat va fi Ion Răducanu.


Noi vom nominaliza om pentru colegiul Jimbolia”. Răducanu a condus organizaţia PSD Timişoara înainte de a fi dat afară din partid pentru că l-a atacat pe primarul Gheorghe Ciuhandu . Conform unor surse social-democrate, candidatura lui Răducanu vine după ce acesta s-a împăcat, după ani de zile, cu cel care l-a „executat” – senatorul Ilie Sârbu. În aceste condiţii, PSD trebuie să stabilească pe cine va arunca în luptă atât în colegiul de senator al lui Vasile Blaga, cât şi ăn colegiile de deputaţi Jimbolia şi Sânnicolaul Mare, unde vor să candideze pedeliştii Dorin Cândea Alin Popoviciu.

2 COMENTARII

  1. Pentru Jimbolia dl Titu Bojin negociaza cu Dorin Candea de la Pdl. Personajul e dispus sa sara in barca psd, dar nu degeaba. Va rog sa verificati curcuitul in natura al benzinariei de la Buzias, fosta locatie a SC Baron Oil Srl. Dupa sa va intrebati de ce suma de pe hartie e mai mica decat plata in natura!
    Bojin si Candea sunt la fel: doi penali!

  2. Ptiu, piei Satana! Mai ales lipseste PSD-ului. Gunoiul de Candea despre care au fost pline ziarele care prezentau faradelegile lui. Daca si asta se va intampla, Dumnezeu sa-i bata pe cei ce accepta transferul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.