USL Timiş a încheiat împărţirea colegiilor. Vezi ce liberali vor pe liste

USL Timiş a încheiat împărţirea colegiilor. Vezi ce liberali vor pe liste

5
DISTRIBUIȚI
<


p>S-au încheiat negocierile în cadrul USL Timiş, cu privire la împărţirea colegiilor pentru alegerile parlamentare, din toamnă. Şeful PNL Timiş, Nicolae Robu,  a anunţat astăzi că în Timişoara PNL şi PC vor avea împreună patru colegii, două de deputaţi şi două de senatori, plus încă unul de deputat în judeţ. Practic, liberalii au obţinut ce şi-au dorit – ambele posturi de senator din municipiu. În cursă s-au înscris nu mai puţin de zece candidaţi. Este vorba despre Benoni Ardelean, originar din
Hunedoara şi considerat omul lui Radu Ruşanu, dar despre care Robu spune că este membru PNL Timiş de o bună vreme, Dan Bara, Viorel Coifan, Cosmin Costa, Horia Cristian, care are candidatura asigurată fiind deputat, Dumitru Dinulescu, Ovidiu Drăgănescu, fostul prefect, care a revenit în PNL după ce s-a retras din cursa pentru primărie în favoarea lui Robu şi de al cărui nume este legat scandalul terenurilor Mercedes, Petru Ehegartner, şeful PNL Timişoara,  Ionuţ Nasleu şi Popescu Longin.  Totuşi, având în vedere că Horia Cristian îşi va păstra colegiul de deputat, iar un alt colegiu de deputat va fi atribuit Mariei Grapini, preşedintele PC Timiş, lupta se va da pentru celel două colegii de senator şi unul de deputat din judeţ.  Robu a anunţat că stabilirea candidaţilor finali se va face pe criterii de meritocraţie şi că, deşi Vasile Blaga este un adversar redutabil, regretă că fostul premier Mihai Răzvan Unureanu nu va candida pe liste în Timiş, după cum se vehiculase la început, asta pentru că „aşa s-ar fi văzut care este valoarea lui politică”.

5 COMENTARII

  1. tineretul pdl Timis nu il va sustine pe Blaga. Suntem extrem de suparati ca Nicu Bitea, presedintele nostru a fost scos de pe lista de candidati. Sa si aduca Blaga tineri de la Bucuresti sa lipeasca afise, sau sa le lipeasca Popoviciu cu Ostaficiuc ca vad ca nu le pasa de tinerii care au muncit pana acum. Sa se spele pe cap cu debil mintal ul Alen Rus, un tip frustrat care crede ca daca a lins la greu merita sa ajunga parlamentar, tu te uiti ba in oglinda?Daca Nicu Bitea nu candideaza noi OT PDL nu facem campanie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.