ARD Timiş vrea rezultate minune la parlamentare cu Blaga, Popoviciu, Alain şi...

ARD Timiş vrea rezultate minune la parlamentare cu Blaga, Popoviciu, Alain şi primarul de Deta

7
DISTRIBUIȚI

Alianţa România Dreaptă Timiş şi-a anunţat, astăzi, candidaţii pentru alegerile parlamentare din decembrie. În Timişoara, în lupta pentru Camera Deputaţilor intră pe colegiul 1 Cornel Sămărtinean,  fostul director al Aeroportului din Timişoara de numele căruia sunt legate mai multe scandaluri cum ar fi cel al spaţiilor pentru firma vărului lui Alin Popoviciu, pe colegiul 2 – Alain Rus, fost consilier personal al lui Ostaficiuc şi care a fost dovedit de PRESSALERT.ro că este incompatibil acum ca şi consilier judeţean, pe colegiul 3 – ţărănistul Adrian Orza, fostul viceprimar al Timişoarei, iar pe colegiul 4 – consilierul local Ovidiu Ciuhandu, fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PD-L. La Senat pentru colegiul 1 Timişoara a fost nominalizat din partea Forţei Civice, Teodor Mărieş, preşedintelui Asociaţiei 21 Decembrie din Bucureşti, iar pe colegiul 2 – pedelistul Gheorghe David.


În judeţ, în colegiul 5 va candida actualul deputat Alin Popoviciu, celebru pentru afacerile sale cu statul, în colegiul 6 – deputatul Valeriu Tabără, în colegiul 7 consilierul judeţean Mihai Bojin, colegiul 8 – Marin Popescu, fostul inspector general şcolar, colegiul 9 – Tiberiu Lelescu, iar în colegiul 10 Deta – actualul primar Petre Roman, celebru pentru scandalurile în care au fost implicaţi fii săi, dar şi pentru că a fraudat bani europeni din proiectele pe care le-a gestionat. Liderul PD-L Vasile Blaga va candida pe colegiul de Senat Sânnicolaul Mare, iar pe colegiul Făget contracandidatul pesedistului Ilie Sârbu  va fi Marinel Paşca, cel care a pierdut Primăria Recaş la locale. „Ţinta ARD Timiş este să obţină patru deputaţi şi doi senatori. Domnul Blaga are şanse oriunde în ţară. A venit în Timiş pentru că l-a rugat organizaţia şi penru că are o legătură specială cu judeţul, aici şi-a făcut facultatea. Marinel Paşca poate obţine un scor foarte bun. Şi Ilie Sârbu a pierdut consiliul judeţean şi a ajuns senator. Sunt situaţii şi oportunităţi”, a declarat liderul PD-L Constantin Ostaficiuc.

7 COMENTARII

  1. Contactat telefonic pentru a comenta operaţiunea ilegală de supraveghere, Cornel Sămărtinean a spus “nu comentez, la revedere”.
    Ne vedem la Popa Sapca!Camera 101,chilotare!

  2. Verificati faptele dipl.ing.Samartinean Cornel-Mircea,ex director general al S.N.Aeroportul International Timisoara Traian Vuia S.A.,din perioada 10.01.2010-18.06.2012,si veti gasi acte de spionaj asupra angajatilor aeroportului Timisoara,fraude,falsuri in acte,abuzuri asupra angajatilor aeroportului Timisoara,schimbari din functii daca nu aveai carnet P.D.L.Decizie finala-Nu se incadreaza la a treia categorie,care priveste imaginea si impactul public.

  3. pai e normal sa candideze blaga aici ca duar din traficu de tigari a facut banii,nu trbuie sa uitam ca clanu pit face sub protectia lui,traficu.nu fiti naivi nu intamplator a venit acasa la „el”

  4. Fa Cristi sugator de pixuri , nu vrei tu sa ne sugi pixurile tuturor cetatenilor din Deta, ce contrabanda a facut ba Pit vorbesti ca sa te afli in traba sau te plateste si pe tine carnatarul de Iotcov !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.