Buletinele de vot pentru parlamentare vor fi tipărite în afara județului

Buletinele de vot pentru parlamentare vor fi tipărite în afara județului

1
DISTRIBUIȚI

Pregătirile pentru alegerile din 9 decembrie merg bine în judeţul Timiş, a explicat, astăzi, subprefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ. Licitaţia pentru tipărirea buletinelor de vot a fost câştigată de o firmă din Galaţi. Deşi momentan nu se ştie care va fi costul final al realizării materialelor, suma maximă este de 688.000 de lei.


Odată tipărite, buletinele de vot vor ajunge la Timişoara sub pază militarizată. Este pentru prima oară din 1989 încoace când buletinele de vot sunt tipărite în afara Timișoarei.

Cât despre numărul de alegători, Prefectura Timiş nu are date despre procesul de verificare a listelor care odată predate către primării de către Direcţia de Evidenţă a Persoanelor puteau fi constestate de alegători. Abia în 10 noiembrie se va şti exact care este numărul de alegători de pe raza judeţului Timiş. Totuşi, Oneţ spune că cifra estimativă se ridică la 609.784 de persoane.  Startul campaniei electroale se va da în 9 noiembrie, iar informaţiile  despre arondarea străzilor la secţiile de votare, vor fi postate pe site-ul prefecturii. În municipiul Timişora sunt 212 secţii de votare, iar pe raza judeţului 384.

1 COMENTARIU

  1. buletinele de vot nu ar trebui sa aiba o serie… incepand de la 1 pana la nr de votanti… nu asa.. fara nici un numar nici o serie, sa nu mai fie asa usor de furat…sa nu mai dispara asa usor buletinele de vot…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.