Cazul Alain Rus a băgat în şedinţă conducerea CJ Timiş. Vezi ce...

Cazul Alain Rus a băgat în şedinţă conducerea CJ Timiş. Vezi ce nelămurire are Bojin

3
DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, s-a metamorfozat în Sherlock Holmes în cazul consilierului judeţean  Alain Rus. După ce PRESSALERT.ro a a dezvăluit că deşi este consilier judeţean de câteva luni, pedelistul este în continuare administrator la firma Schilift SRL, unde acţionar este şi CJ Timiş, Titu Bojin i-a cerut vicelui Dobra să se ocupe de elucidarea misterului.  „I-am cerut vicelui să verifice, însă momentan noi nu am găsit cum că ar fi administrator al societăţii. Dacă există o hârtie oficială, e posibil să se fi făcut pe sub mână, pentru că noi nu o avem.  Din acest motiv, domnul Dobra a făcut o cerere către Registrul Comerţului, pentru a vedea exact dacă domnul Rus este sau nu administrator”, ne-a declarat Titu Bojin.


În cazul în care Registrul Comerţului va confirma informaţia, oficiul juridic al Consiliului Judeţean, alături de secretarul Petre Nădăştean va analiza cazul şi va decide dacă se impune ca „DJ Alain” să îşi dea demisia sau dacă este nevoie ca organele legii să fie sesizate, a mai explicat Bojin. Rămâne de văzut cât de valabile vor fi sfaturile lui Nădăştean care, în cazul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Timş, Constantin Ostaficiuc, a susţinut că nu este nici o problemă legală cu afacerea Ornella Design, dar, ulterior, ANI l-a declarat în conflict de interese pe liderul PD-L.

3 COMENTARII

  1. Si daca e o hartie pe sub mana? Cine a facuto? Doar cineva din administratia cjt putea sa o faca, iar daca domnul Alain Rus apare in certificatul constatator eliberat de registrul comertului, atunci adminstratia actuala a consiliului judetean timis are o uriasa problema…..

  2. pop*onaru asta de nedestean fost gardian de penitinciar, cam incurca treburile coloshia la giudetz. trebe utgent scos la pensie si deferit organilor in drept pt. toate matrapazlacurile facute cu coifan, sipos si ostafriciuc. la puscarie cu iel ca o sai placa(cai pop*onar cum va spusei ca io traso si ostafriciuc si al dio fo amantu lu coifan si-o merlito de la beutura)

  3. Exact ca la aeroportul Timisoara,se „opera” dupa axa:Samartinean-Covasa,isi fixau o tinta vie,Covasa-sefa de la resurse umane,jongla cu I.T.M.,iar la sfarsit replica:”eu nu am nici o vina,asa a zis sefu'”.Auditorii Curtii de Conturi au decis:in perioada 10.01.2010-18.06.2012-jaf economic!!!Cine plateste?Dipl.ing.Samartinean Cornel-Mircea,propulsat de nea Costi,cel cu Ornella Design,locul 13 la parlamentare,iar Dugulescu,Ciuhandu-grupul baptist de Timis,au luat „mentosane”!!!Vai de razbunare!!!:PERIOADA OBSCURĂ, DIN ANUL 604 PÂNĂ ÎN ANUL 1073 D. HR.

    SECŢIUNEA I

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.