Cine a fost marele absent de la înscrierea useliştilor la BEJ

Cine a fost marele absent de la înscrierea useliştilor la BEJ

2
DISTRIBUIȚI

Aproape jumătate de ceas, atât le-a luat candidaţilor USL Timiş pentru alegerile parlamentare să se reunească în formulă semi-completă pentu a-şi depune candidaturile la Biroul Electoral Judeţean, situat în incinta Universităţii de Agronomie din Timişoara. Marele absent a fost socrul lui Victor Ponta,  senatorul Ilie Sârbu, carea fost „acompaniat” de Cătălin Tiuch, cel care candidează în colegiul de deputaţi de la Recaş.

Deşi nu candidează pentru un post de parlamentar, şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, s-a remarcat prin punctualitate şi printr-o pledoarie pentru continuitatea USL chiar şi după alegerile din 9 decembrie, „pentru că până acum am primit 55 de milioane de lei, bani pe care judeţul nostru nu i-a primit adunaţi în ultimii ani”.  De departe, cel care a vorbit cu cel mai mare har despre alegeri şi despre dezideratele USL Timiş a fost şeful PSD Timiş, Titu Bojin, un soi de conducător al oştii, care a
anunţat scorul „minim 9 deputaţi şi minim 3 senatori cu scorul de cel puţin 55 % pe fiecare colegiu”.


Desigur că sarcinile nu s-au oprit aici, astfel că Bojin a explicat că „după alegeri, toţi parlamentarii
trebuie să se gândească mai mult la ceea ce au nevoie cetăţenii şi mai puţin la culorile politice”. Cât despre adversari, şeful pesediştilor  a anunţat vijelios că „cei de la PD-L sunt primii pe care îi batem”. După scurta serie de declaraţii mobilizatoare, candidaţii au intrat în sediul Universităţii unde şi-au depus candidaturile. La ieşire, zâmbetele au rezistat chiar şi în frigul năprazic, căci grimasele pline de speranţă au fost imortalizat în sute de bliţuri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.