Cine-i politicianul neiertător cu traseiştii doar pe Facebook

Cine-i politicianul neiertător cu traseiştii doar pe Facebook

6
DISTRIBUIȚI

Adrian Orza, candidatul ARD pentru colegiul  de deputaţi 3 Timişoara a anunţat astăzi, ferm,
că  nu se teme de Marius Dugulescu, cel care după „lupte seculare”, care au ţinut din aprilie până ieri, timp în care s-a zbătut între PD- L, PNL şi postura de independent, a decis să candideze pentru un nou mandat tocmai din partea PP-DD Timiş. „A trecut prin foarte multe partide, este o opţiune a domniei sale”, a comentat Orza, în faţa presei, despre pastorul deputat.

Nu la fel de drăguţ a fost şi pe Facebook, unde de îndată ce a aflat despre faptul că Dugulescu va intra în luptă, Orza a scris că „în Timişoara, electoratului i se vor propune în 9 dec.


persoane care au trecut prin cate 3 partide. Şi totuşi, ei sunt votaţi! E normal? Traseism politic, oportunism, carierism. Traseismul politic explică în bună măsură instabilitatea vieţii noastre politice, dar şi incoerenţa unor programe politice de guvernare care trebuie să împace şi capra şi varza. Baza de calcul a traseismului politicienilor este carierismul acestora, mirosul îmbietor al Puterii, şi în prea puţine cazuri „nepotrivirea de caracter” pe care unii politicieni o constată la un moment dat faţă de partidul din care fac parte. Bineînţeles că fiecare politician care trece de la un partid la altul îşi motivează gestul prin aceea că nu se mai regăsea în partidul pe care îl reprezentase: într-un timp oarecare se întîmplase ceva cu partidul respectiv şi nu cu politicianul nostru”. Întrebat despre postarea cu pricina, Orza s-a apărat spunând că a aflat abia după despre situaţia lui Dugulescu şi că era o pură coincidenţă că a citit despre traseism chiar în acel moment.

6 COMENTARII

  1. e speriat rau Orza, stie ca odata cu intrarea lui Dugulescu in cursa electorala, e sfarsitul pentru el. Pe colegiul 3 ori castiga Grapini cu 50% ori il ia Dugulescu!

  2. Ii ia Dugulescu pe amandoi fara probleme. Se observa din postare ca dl. Orza se impiedica de Dugulescu. De ce de el si de Grapini nu? (care totusi e sustinuta de o forta politica insemnata)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.