Contrabandişti de ţigări, prinşi în flagrant pe fâşia verde

Contrabandişti de ţigări, prinşi în flagrant pe fâşia verde

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au reuşit, în această dimineaţă, prinderea în flagrant a trei bărbaţi care introduceau în ţară ţigări de contrabandă. În jurul orei 05,30, agenţii de la sectorul Socol, din Caraş Severin, au observat cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care avea asupra sa două colete voluminoase. Persoana în cauză se deplasa dinspre frontieră înspre localitatea Cîmpia. Între timp au mai fost observate alte două persoane care se deplasau dinspre sat spre cărăuş. Poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea celor care care au fost identificaţi ca fiind  Radosav B., Daniel B.


şi Ovidiu B., cu vârste cuprinse între 25 şi 43 de ani, toate domiciliate în judeţul Caraş-Severin. În cele două colete au fost găsite 900 pachete de ţigări marca „Marble”, fără timbru. Bărbaţii au declarat că au cumpărat ţigările din Serbia cu intenţia de a le comercializa pe raza  judeţului Caraş Severin. Bprbatul care transporta ţigările este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, iar ceilalţi doi conaţionali pentru complicitate la contrabandă şi la evaziune fiscală. Ţigările, în valoare de 7.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

1 COMENTARIU

  1. Daca erau anchetati de catre dementul de la parchetul oravita,erau acuzati si de trafic de arme,droguri si fete virgine,asa pt.publicitatea acestui descreierat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.