Cu ce ameninţă Blejnar după apariţia stenogramelor legate de mafia vămilor

Cu ce ameninţă Blejnar după apariţia stenogramelor legate de mafia vămilor

4
DISTRIBUIȚI

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar a declarat agenţiei MEDIAFAX că stenogramele apărute în presă nu fac decât să confirme că a respectat legea şi spune că un procuror care participă alături de premierul Ponta la raliu nu are legitimitate, anunţând totodată că ar putea sesiza instituţii internaţionale.  „Apariţia aestor stenograme nu face decât să confirme încă o dată că atunci când am ocupat funcţia de preşedinte al ANAF am respectat LEGEA, acţionând în interesul naţiunii române şi al instituţiei pe care am condus-o. Totodată, invit mass-media şi orice altă persoană interesată să analizeze cu atenţie şi obiectivitate toate cele 213 stenograme care se regăsesc la dosarul instrumentat de către DIICOT, pentru a constata cele afirmate anterior de mine, şi anume că nu am nicio legătură cu dosarul de evaziune fiscală instrumentat. În opinia mea, un procuror despre care se ştie că este din 2007 participant alături de Victor Ponta la raliurile auto din Campionatul Naţional al României nu are legitimitatea necesară pentru a lansa în spaţiul public teme care pot fi folosite în bătălia politico-electorală. De altfel, având în vedere maniera neprofesionistă în care a fost instrumentat acest dosar, am sesizat pentru prima dată, încă din 2010, CSM şi DIICOT-structura centrală, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestor verificări, să analizez oportunitatea sesizării instituţiilor internaţionale”, a declarat agenţiei MEDIAFAX Sorin Blejnar.


Fostul şef al ANAF nu a suflat nici un cuvânt despre cum numea şefii de tură la vămile Moraviţa şi Naidăş, cei nominalizaţi în interceptări fiind ulterior trimişi în judecată pentru corupţie, deşi tot timpul Blejnar a negat că ar fi fost implicat în numirile din vamă.

4 COMENTARII

  1. SI SE JURA CA N-O FURA SI L-AM PRINS CU RATA-N GURA…..
    Da’ de ce vorbea Blejnar cu presedintele statului probleme de serviciu – si nu cu primul ministru, de pilda?….

  2. Blejnar ăsta nu e cumva un prieten de-al lui Băsescu? A, cred că mă înşel, Băsescu a declarat în 2011, într-un interviu dat la TVR1, că nu îl cunoaşte. Hm! Dar atunci, de ce în 2010, conform unei stenograme, i se adresa pe numele mic, la modul cel mai amical?

  3. Si de ce vorbe..si iar vorbe..si pe net..si la stiri..si discutii pe toate programele ??…Se stie ca e vinovat..exista dovezi…ce se mai asteapta ??Asta trebuie sa faca primul ministru acum..rapid..la puscarie..dar stati linistiti..asa e de 22 ani..asa o sa fie si peste 50 ani in tara asta…legea e numai pentru fraeri..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.