Curtea de Apel Timişoara a dat cele mai dure pedepse de până...

Curtea de Apel Timişoara a dat cele mai dure pedepse de până acum în dosarele şpăgilor din vămi

3
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a dat cele mai grele pedepse de până acum în dosarele DNA legate de corupţia din vămile din vestul ţării. Instanţa s-a pronunţat, după ce a amânat o săptămână decizia, în cazul a doi inculpaţi  din lotul de la vama Naidăş, care au cerut să fie cercetaţi pe procedura simplificată, recunoscând toate acuzaţiile aşa cum au fost formulate de procurori pentru a beneficia de reducerea cu o treime a pedepsei , Flavius Nistoran şi Valentin Moţ.


Instanţa i-a găsit vinovaţi pe cei doi de ambele infracţiuni pentru care au fost trimişi în judecată , aderare la un grup infracţional organizat şi luare de mită, condamnându-i la 4 ani de închisoare şi trei ani închisoare, pentru ca, în final, să stabilească pedeapsa finală la cinci ani de puşcărie cu executare şi zece ani interzicerea unor drepturi. Împotriva sentinţei se poate face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pentru restul inculpaţilor din lotul Naidaş dosarul a fost disjuns, următorul termen fiind stabilit pentru 6 noiembrie.

3 COMENTARII

  1. iote ca incepe sa se faca dreptate…..usor usor pana de sarbatori vor fi si ceilalti spagari la puscarie….bravo DNA si celor care au lucrat in dosar 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.