Depozit mobil de ţigări de contrabandă, capturat de poliţiştii de frontieră VIDEO

Depozit mobil de ţigări de contrabandă, capturat de poliţiştii de frontieră VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au reuşit, ieri, interceptarea unei maşini care transporta o importantă cantitate de ţigări de contrabandă. Agenţii care acţionează în zona sectorului  Naidăş au oprit, ieri,  în jurul orei 14, pentru control un autoturism marca “Opel Astra”, înmatriculat în Italia, care circula pe drumul judeţean 573A, despre care existau suspiciuni că ar putea transporta ţigări de provenienţă sârbească. Maşina era condusă de Vasile D., în vărstă de 32 ani. Când au controlat autoturismul, agenţii au găsit ascunse sub bancheta din spate şi în portbagaj mai multe pachete de ţigări de diferite mărci. În urma inventarierii ţigărilor descoperite în interiorul autoturismului, s-a găsit cantitatea de 3.490 pachete cu timbru sârbesc sau fără timbru, în valoare de 34.900 lei.


Pe numele lui Vasile D., au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, iar autoturismul înmatriculat în Italia a fost indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor.

8 COMENTARII

  1. veniti sa vedeti si pe la gara pe la denta cum se fac transporturile de catre clanul pit impeuna cu gusu,dece nu vine domnu bota sa ne ajute , suntem terorizati,politia e mana in mana cu ei,transportul se face pe la partos,ferma lu teo,spanzuratori si pe la pescarie.

  2. Binenteles ca nu se vrea….., pe zona Deta, au fost incaltati doar fraierii, ca sa-si spele fata DNA-ul. Si cu aceeia s-a intocmit un dosar de toata jena…, dar ajunge probabil ca sa-i si execute… si sa fie o mare realizare!!!.

  3. Nu se vrea, e clar, in zona Deta, doar si-a spalat fata DNA-ul, cu doarul al de toata jena unde au fost luati doar fraierii, la gramada sa fie multi si impresionant!. Dar ce mai conteaza, asa vor fi si executati…., ca sa rezulte marea realizare. Doar ca de anul trecut treburile tot asa stau!!!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.