Deputatului Popoviciu i s-a îmbunătăţit podoaba capilară în timpul guvernării. Vezi ce...

Deputatului Popoviciu i s-a îmbunătăţit podoaba capilară în timpul guvernării. Vezi ce spune pedelistul

11
DISTRIBUIȚI

Cât a stat la putere, deputatului PD-L Alin Popoviciu i-a mers foarte bine. Afacerile i-au înflorit şi numai dacă ne gândim doar la „tunul” pe care l-a dat cu clubul CFR, închiriat pe nimic pentru 15 ani de fostul său coleg de campanie electorală, sau la afacerile verişorului său cu aeroportul „Traian Vuia”, unde a obţinut tot o chirie modică pentru cele mai bune spaţii comerciale în urma unor pseudo -licitaţii.

O privire atentă asupra fotografiilor în care apare Popoviciu de-al lungul timpului arată că, în timpul guvernării portocalii, podoaba capilară a deputatului s-a îmbunătăţit considerabil.


Dacă în 2004, când se bucura de victoria lui Traian Băsescu, politicianul avea puţin păr în cap, după opt ani, în urmă cu câteva zile, când şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, a venit cu o freză mult mai bogată (vezi foto). Mai multe surse au confirmat faptul că Popoviciu şi-a făcut implanturi de păr de-a lungul timpului, ajungând în timp să dispară zonele iniţial fără „acoperire”. Contactat pentru a comenta informaţia, Alin Popoviciu a comentat în stilu-i caracteristic „nu e adevarat. Mi se pare o tâmpenie. Asta e aşa, de început de campanie?”.

11 COMENTARII

 1. Acest „boldea” al Banatului este cel mai bun reprezentat al parvenintilor din politica.
  S-a imbogatit de parca are 10 generatii in spate, are niste aere de parca ar fi crescut cu pian in casa, nu in Calea Aradului…..
  „Paturica „asta a facut un trafic de influenta dupa manual. Si-a numit cimpanzeii peste tot. Toti „ai lui” seamana! Ochii apropiati, frunte ingusta , pitici si guralivi. Lui asta , chelia, i-a ajutat sa nu fie evidenta asemanarea lui cu veriga lipsa dintre maimuta si om! Daca traia Darwin ar fi avut orgasm intelectual!!!
  Sper sa vina si randul lui la „prajitorul” DIICOT sau la „toaster-ul” DNA. Lui si klingonianului ala cu barba de sihastru, kapo-kosti oGHOSTaficiuc….
  Hai, va pup!
  Daca e vreun cimpazeu lezat de aceasta postare, imi cer scuze! Eu iubesc animalele!

 2. SPECIMENUL ASTA DE POPOVICIU , LINGAUL LUI BASESCU SI OMUL DESCHIS TUTUROR AFACERILOR ILEGALE , DACA AJUNGE IAR IN PARLAMENT SUNTEM NISTE DOBITOCI

 3. Daca nu ar fi Popoviciu ai muri de foame Bota.Esti un penibil cu stirile tale de c….De ce nu scrii si de putoarea care iti este din gura cand vorbesti?

 4. -Și cum mă uitam, așa, în oglindă, ce să vezi… Viciu-Popo (sau,mă rog, invers…) cu păr pe cap !!! Ooops, m-am dat de gol… am ajuns ca Udrea, propriul meu admirator !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.