Discursul primarului Robu, „tăiat” de suporterii campionilor de la RCM Timişoara

Discursul primarului Robu, „tăiat” de suporterii campionilor de la RCM Timişoara

3
DISTRIBUIȚI

Primul titlu național obținut la rugby după 40 de ani de RCM Timișoara, a fost sărbătorit, în această seara, în Piața Unirii. Câteva sute de timişoreni au venit să îi felicite pe jucătorii care au adus cupa în orașul de pe Bega. În uralele de ”campioni”, sărbătoriții au adus în fața publicului mult râvnita cupă. Autoritățile locale și județene au promis tot ce se putea promite unei echipe care până acum s-a zbătut la marginea orașului, în condiții precare, cu toalete turcești și gradene „zdrențuite”. Principalul angajament al autorităților este că Stadionul CFR va fi dat de municipalitate echipei RCM Timișoara, asta pe lângă prime, promise la unison, atât de cei de la Primărie, cât și de cei de la Consiliul Județean.

Discursul primarului Nicolae Robu a fost cenzurat de suporterii care l-au intrerupt în nenumărate rânduri scandând ”campionii”, plictisiţi de fluviul de vorbe al vorbitorului.


Fără a-și da seama de penibilul situației, edilul s-a încăpățânat să își continue speech-ul. Chester Williams, antrenorul RCM Timișoara a ținut să arate că, deși în echipa pe care o conduce sunt doar şase nativi timișoreni, acesta este parte a Timișoarei. Rugbiștii s-au despărțit de suporteri scandând împreună ”Timișoara”.

 

3 COMENTARII

  1. Asa e ca esti putin retardat?Nu ai priceput ca roaba a venit doar sa isi faca imagine?Sa vedem cate din promisiunile lui se vor concretiza…Eu dau un prognostic: niciuna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.