EXCLUSIV Duty free din vama Moraviţa, spart sub ochii autorităților. Vezi câte...

EXCLUSIV Duty free din vama Moraviţa, spart sub ochii autorităților. Vezi câte țigări au dispărut

6
DISTRIBUIȚI

Un scandal de proporţii a fost ţinut la secret până astăzi de Poliţia de Frontieră şi de Vamă – din unul dintre duty-free-urile din vama Moraviţa au dispărut 150 de baxuri de ţigări. Totul a pornit de la descoperirea pe fâşia verde a 13 bax-uri de ţigări fără timbru. Poliţiştii de frontieră au aşteptat să vadă dacă vine să ridice coletele, însă nimeni nu s-a mai atins de ţigări. Vameşii au făcut, ulterior, verificări la toate magazinele duty-free, iar la unul dintre ele s-a constantat că lipsesc nu mai puţin de 150 de baxuri de ţigări, au declarat, sub protecţia anonimatului, mai multe surse pentru PRESSALERT.ro.


Ţigările au dispărut din magazinul aflat la graniţa Uniunii Europene în condiţiile în care întreaga zonă este intens monitorizată de către Poliţia de Frontieră, nefiind un secret că la  Moraviţa Poliţia de Frontieră deţine una dintre cele mai performante sisteme de supraveghere care văd ca-n palmă tot ce mişcă pe o rază de câţiva kilometri. Poliţia de Frontieră a negat iniţial incidentul, dar pusă în faţa informaţiilor concrete, a fost confirmată povestea cu amendamentul că „nu se ştie exact cantitatea de ţigări pentru că nu au venit toate actele firmei de la Constanţa. Ţigările sunt sub sechestrul vămii”. Deşi s-a constatat că lipsesc ţigări până acum Poliţia Timiş nu a fost sesizată în privinţa incidentului pentru a cerceta furtul.

6 COMENTARII

  1. daca sunt sub sechestrul vamii inseamna ca vama trebuia sa faca denuntul ptr furt! sau in Moravita, sunt vamesi doar numiti de Blejnar si atunci de aici se intelege si incompetenta

  2. politia de frontiera ne uimeste tot la o luna, cu cate o fapta noua…vai de capul lor! e bine ca traiesc din banii nostri ca sa faca ce…???sunt curios cat plateste statul ptr toti politistii de frontiera din deta si ptr dotarea lor, parca vad ca ajungem pe la vreo 1 milion de euro/luna, dati-mi mie 1 milion de euro pe an, imi fac o echipa si pun pariu cu voi ca nu mai trece nici macar pasarea ! vreau sa vad cati politisti de frontiera isi vor da acum demisia de onoare, sau ce fel de masuri se vor lua…ma bucuram daca-i furau si pe ei de acolo ca poate veneau altii mai competenti, care nu stau doar dupa spaga

  3. ”tigarile sunt sub sechestrul vamii” in mintea ta de ziarist tu chiar crezi ca vama pune sechestru pe aceste tigari si le lasa asa oricum intr-un depozit la vreo 200m de vama? Si sa mai stii un lucru daca tu nu stii ceva asta nu inseamna ca a fost tinut la secret si, cred ca nu sunt obligati sa-ti dea tie raportul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.