EXCLUSIV Secretarul Cojocari şi primarul Ciuhandu au dat cu subsemnatul pentru finanţarea...

EXCLUSIV Secretarul Cojocari şi primarul Ciuhandu au dat cu subsemnatul pentru finanţarea echipei Poli Timişoara a lui Iancu

0
DISTRIBUIȚI

Modul în care în ultimii ani Primăria Timişoara a finanţat cu milioane de euro activitatea clubului de fotbal Poli Timişoara condus de Marian Iancu este anchetat acum de către cei de la Curtea de Conturi. Aceştia au făcut o serie de verificări şi au descoperit probleme de nelegalitate în privinţa modului cum s-au acordat banii, dar şi a decontărilor făcute. Printre cei care au dat cu subsemnatul în privinţa modului de acordare a banilor a fost şi secretarul instituţiei, Ioan Cojocari, unul dintre cei mai puternici susţinători ai finanţării clubului lui Iancu şi cel care a avizat de legalitate toate proiectele de hotărâre prin care s-au alocat banii, chiar dacă au fost voci care au acuzat că este o operaţiune ilegală.


Contactat de PRESSALERT.ro, „nea Jean” a confirmat informaţia, explicând că „le-am dat o notă cu explicaţii şi din punctul meu de vedere totul este lămurit. Au avut probleme cu legalitatea, cu nu ştiu ce decontări duble, că nu ştiu ce. Le-am arătat că din 2007 şi până în prezent toate controalele de la Curtea de Conturi n-au găsit probleme. Tot ce s-a dat s-a făcut în baza unor hotărâri de consiliu local, care au fost transmise la prefectură. Dacă e o culpă e la colegii lor care au mai fost în control şi la prefectură. Ce legalitate să discuţi tu Curte de Conturi? Nu-mi fac nici un fel de probleme”. Secretarul a recunoscut că şi Gheorghe Ciuhandu a trebuit să dea explicaţii celor de la Curtea de Conturi, până la ora redactării acestui material fostul primar neputând să fie contactat pentru a-şi spune punctul de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.