Ghinionul i-a urmărit pe ARD-işti la depunerea candidaturilor

Ghinionul i-a urmărit pe ARD-işti la depunerea candidaturilor

7
DISTRIBUIȚI

„Orza întârzie că i s-a spart baia de ulei”, îşi informează pedelistul Constantin Ostaficiuc şeful de partid, care a venit să oficializeze rugămintea filialei de a candida în Timiş. Când aud ce a păţit ţărănistul MotOrza, pedeliştii chicotesc. Vasile Blaga dă semne de nerăbdare şi restul candidaţilor sosiţi în faţa biroului electoral judeţean încearcă să-i umple timpul. Fostul ministru Tabără îi arată o diplomă tocmai primită şi vorbeşte despre proiectul de la Livezile. Blaga zâmbeşte plictisit şi mai aruncă o privire-n parcare. În spatele lui deputatul Alin Popoviciu, îmbrăcat în sacou maro cu pătrăţele tip zeghe, comentează ultimele evenimente.


Ostaficiuc face apelul candidaţilor şi pune mâna repede pe mobil. „Hai, măi Ghiţă( Gheorghe David, n.a.), nu te poţi opri două minute să vii şi tu? E şi domnul Blaga, suntem toţi”. Mai stau puţin şi şeful PD-L dă semnalul de plecare. Ostaficiuc deschide drumul cu „Buldogul” alături, urmaţi îndeaproape de Popoviciu. La câţiva metri-n spate vine şi restul alaiului. Când deja se semnează actele, apar Adrian Orza şi Gheorghe David, pe o uşă din laterală. La ieşire, Ostaficiuc aranjează decorul „toţi candidaţii în spatele domnului preşedinte, vă rog”. Blaga vorbeşte despre candidatură, apropierea sa de filială şi de cei netrecuţi de comisia Macovei.  Când să plece, Ostaficiuc dă ultima indicaţie „toată lumea pe scări la poză”. De abia apucă cameramanii şi fotografii să tragă nişte cadre că Blaga rupe rândurile. Pleacă spre maşină, în timp ce din parcare, Popoviciu dă ultimele indicaţii uni coleg dezorientat „ne vedem acolo, la ieşire”.

7 COMENTARII

  1. Domnul Orza trebuie sa castige si impreuna cu domnul Ciuhandu sa duca PNTCD mai departe.Liderul PNTCD este domnul Victor Ciorbea.LA MULTI ANI DOMNULE Ciorbea ,pentru cei 58 de ani implinit astazi.

  2. Ai putea dle Bota sa colaborezi cu can-can, ca le ai cu barfa. Asta e articol? Ghinioane si sacouri in patratele? Pantofii? Cum erau pantofii?

  3. PRESSALERTUL ASTA ESTE DE-A DREPTUL JENANT!!!
    cui ii pasa cum s-a dus Popoviciu imbracat??? putea sa mearga in chiloti ca pana la urma nu cred ca asta era subiectul articolului. SAU?!?!?!

  4. NU SUPORTA BASSTI SI <<BULDOGII"N CRITICA , OBSERVATIILE ,NICI CHIAR UMORUL DOAR PE SEAMA ALTORA .OF OF MAI MAI SCAPANE DE EI –DALE 7,99 LA SUTA SA NU MAI AUZIM DE EI
    .

  5. Dragi mosului cu astia Blaga zis pechinezul nu cistiga nici 15% ,a vindut pd ul pe 30 de arginti,ESECUL din 9 decembrie va aduce oameni noi la conducerea partidului poate chiar femei ca barbati nu ma i sunt in PDL.Anca Boagiu,Groza Danut,Cutu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.