Horia Cristian anunță că țărăniștii nemulțumiți de ARD vin la PNL

Horia Cristian anunță că țărăniștii nemulțumiți de ARD vin la PNL

3
DISTRIBUIȚI

„Domnul Adrian Orza are o problemă pe care a subliniat-o chiar prietenul şi mentorul său Gheorghe Ciuhandu, spunând că nu îi place această apropiere între el şi PD-L” a declarat, astăzi, deputatul PNL Horia Cristian.  Liberalul e de părere că fostul viceprimar candidează pentru un post de deputat în ARD Timiş pentru că, în cazul său, interesul personal primează principiilor PNŢCD. Declaraţia a fost făcută în contextul în care Cristian a explicat că susţine o apropiere între PNŢCD aripa Chiuhandu – Ciorbea şi liberali, ba chiar o posibilă alianţă.


 Deputatul s-a laudat că la fiecare şedinţă săptămânală cel puţin unul din cei care se alătură partidului este fost ţărănist, nemulţumit de calea aleasă de noua conducere. Cât despre alianţa dintre PNŢCD şi PD-L, liberalul  crede că este una de conjunctură şi efemeră şi că PNŢCD-ul condus pe Aurelian Pavelescu nu este reprezentativ pentru principiile care au consacrat formaţiunea politică de-a lungul istoriei şi că adevărata dreaptă din România va fi constituită din uniunea dintre liberali şi tărăniştii fin gruparea Ciorbea – Ciuhandu. Horia Cristian a anunțat că PNL este deschis în continuare către țărăniști, inclusiv pentru Gheorghe Ciuhandu.

3 COMENTARII

  1. Daaaa, mare om Ciorbea asta! Mare caracter! Mare realizare! Horia Cristian, te somam sa ne spui ce-ai facut de cand esti deputat, nu ce cadavru ati mai luat in partid pe langa Becali!

  2. ba sincer acuma cine ii horia cristian ???? … eu stau in dacia si ii prima oara cand aud de el … deputat de colegiul 1 ???? hai fratilor sa fim seriosi …. m-am saturat de politicieni astia care apar doar in jurul alegeriilor

  3. E adevarat. Taranistii, ca si alte mamifere, parasesc corabia inainte de a se scufunda. E greu de orpit traseismul politic, mai ales cand forta unui partid se masoara si in numarul de membrii. Succes candidatilor si cel mai bun sa castige

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.