Liberalul Viorel Coifan, despre posibilitatea de a candida din partea altui partid

Liberalul Viorel Coifan, despre posibilitatea de a candida din partea altui partid

3
DISTRIBUIȚI

Viorel Coifan, fost preşedinte al PNL Timiş şi al consiliului judeţean, şi-a anunţat, aseară, pe Facebook poziţia faţă de posibilitatea de a intra în cursa pentru alegerile parlamentare din partea altui partid, după ce a pierdut în competiţia internă nominalizarea. Clarificările pe Facebook vin după ce tot aici, Coifan şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL Timiş. ” În ultima perioadă s-au colportat mai multe zvonuri referitoare la o posibilă candidatură a mea la Senat din partea altor partide.


Dacă aş fi doar un orgolios, aceste propuneri – şi nu puţine – m-ar onora. Sunt însă un tip de moda veche şi nu îmi este straină o deviză (nu neapărat liberală) şi anume: „Onoarea mea se numeşre fidelitate” ( Meine ehre heist treue). Prin urmare, fiind membru fondator al PNL Timiş din 1990, preşedinte al filialei din 1992 până în 2000, nu pot să abdic de la câteva principii în care cred. Dar mai ales nu pot înşela încrederea multor oameni de bună credinţă care mă percep ca şi liberal nu de azi sau de ieri. Mulţi dintre actualii care se bat în piept cu liberalismul lor sunt just visitors. Aşa că doresc să afirm cu tărie ca rămân în PNL deşi contest procedurile care stabilesc meritocraţia celor care ar dori să reprezinte în Parlament pe timişorenii cu convingeri liberale”, a scris Coifan în postarea sa de pe Facebook. În final a anunţat că în viitor va încerca în PNL Timiş „să îndrept mai multe lucruri care nu sunt în regulă”.

3 COMENTARII

  1. toti se inghesuie ca musca la ca-ca-t , cand e vorba de candidaturi.
    toti au experienta , au vechime , au ,,expertiza”! SI SE VEDE UNDE AM AJUNS DUPA 20 DE ANI CU RATATII ASTIA, FIE CA E COIFAN , OSTAFICIUC , DRAGANESCU…. dar nu am vazut unul, sa spuna ,,domle sunt un bou , nu am reusit sa fac ptr. care m-au ales cetateni , asa ca las locul altuia ”. de ce ?

  2. Ariana, respectul e pentru pipa? Nu a facut nimic nici in parlament, nici local. Si acum e suparat saracutul,ca nu e parlamentar pan-la moarte!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.