Marius Dugulescu şi teoria conspiraţiei despre candidatura sa pentru un nou mandat...

Marius Dugulescu şi teoria conspiraţiei despre candidatura sa pentru un nou mandat de deputat

6
DISTRIBUIȚI

Deputatul Marius Dugulescu a postat pe Facebook un text de liniştire pentru fanii care sunt îngrijoraţi că nu se mai aude nimic de candidatura domniei sale. „Așa este, am fost scos de pe lista de candidaţi, ştiam de cel puțin 2 ani că sunt „lucrat” de unii colegi din partid pentru a mă bloca să mai candidez din nou. Asta e politica la noi, nu ne luptăm doar cu adversarii politici ci, din păcate, se duc asemenea lupte şi în partid. Ecuaţia este simplă, dacă se pierde colegiul meu, are șanse altcineva pe un alt colegiu să câștige. Nu contează că mi-am făcut bine treaba în Colegiu şi în Parlament, nu contează că stau foarte bine în sondaje, chiar şi în cele ale USL, din păcate aceste lucruri nu contează.


Sau, poate tocmai că am șanse reale să câștig alegerile în Colegiul 3 a contat, dar nu pentru a fi nominalizat ci pentru a fi scos din joc! Ar fi multe de spus dar…” , scrie Dugulescu. Desigur că şi uitarea poate fi o artă. Aşa se face că fespre plecarea în PNL, Dugulescu nu a scris niciun cuvinţel, mizând poate pe faptul că nimeni nu îşi va aminti cum a fost prezentat ca ultimă achiziţie a liberalilor din Timiş, chiar de către Crin Antonescu şi crezând că revenirea în tabăra portocalie îi va asigura dreptul la o nouă candidatură. Din păcate pentru Dugulescu, planurile nu i-au ieşit ca la carte şi colegii din PD-L Timiş nu îl mai vor pe listele lor. Şi chiar dacă l-ar fi vrut, nu se ştie cum ar fi trecut deputatul de verificarea la sânge efectuată de comisia condusă de Monica Macovei pentru aprobarea listelor Alianţei România Dreaptă. Chiar şi aşa, deputatul nu se lasă şi promite că va candida chiar şi din postura de independent.

6 COMENTARII

  1. ce mai vrei si tu dugulescule ,ne-ai aratat cit esti de corect cind a trebuit sa-l votezi pe basescu!!!acu vi si cersesti voturi,trebuie neaparat sa fii ca tata?ce treaba ai facut bine in parlament,ca nu a auzit de tine nimeni decit inainte de alegeri. nu esti lucrat de nimeni,atit poti!!!!!……….

  2. e veche stirea, de 10 zile a fost pe debanat, ora de timis si alte publicatii!foarte bine face ca nu se lăsa Dugulescu, daca e la mine in colegiu eu îl votez!

  3. …hai ca m-ati facut sa rad imbracat! Ce fani are si acest Meat Loaf al Parlamentului Romaniei?!
    …si, sa nu uit, o fi veche stirea, dar cine pacatele mele citeste „debanat” sau „ora de timis”? Ce sunt astea, ziare, reviste, site-uri?! Sincer!!!

  4. De ziua mea de nastere am primi felicitare de la acest individ. Cum isi permite sa foloseasca CNP-ul persoanelor? Mai multi vecini au primit astfel de mesaje.
    Nu am nevoie de asa ceva.Sa faca, daca vrea, alte lucruri folositoare oamenilor,nu asa ceva. Se pare ca doar asta stie sa faca!Halal parlamentar!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.