Ministrul de Interne arată cu degetul spre serviciile speciale în dosarul contrabandei...

Ministrul de Interne arată cu degetul spre serviciile speciale în dosarul contrabandei de la graniţa cu Serbia

4
DISTRIBUIȚI

Ministrul de Interne, Mircea Duşa, a caraterizat graniţa României cu Serbia ca fiind la ora actuală „una dintre cele mai vulnerabile”, din cauza valului migraţionist dinspre Grecia şi din cauza contrabandei. Întrebat de PRESSALERT.ro cum explică faptul că pe graniţa cu Serbia capturile de ţigări de contrabandă sunt mult mai mici decât pe cea cu Ucraina sau Moldova, în condiţiile în care majoritatea mărfii de pe piaţa românească vine despre Serbia, Duşa a declarat că „nu cred că trimiţând elicopterele MAI şi ridicând zeci de persoane odată se rezolvă problema.


Aici trebuie să vedem şi ce fac structurile speciale, care au misiunea de a culege informaţii despre aceste reţele de contrabandă care acşionează, cât şi cele care trebuie să se ocupe de protecţie”. Întrebat dacă se referă la DGIPI şi DGA, Duşa a refuzat să nominalizeze, dar a spus că serviciile ar trebui să mai părăsească Bucureştiul şi să concentreze mai mult pe ce se întâmplă pe teren.

4 COMENTARII

  1. Domnul Dusa nu cred ca intelege faptul ca granita de Vest (CS,TM,AR,BH.SM)este al PD-L!
    Nu stiu cum de nu „sta de vorba” cu V.Blaga!
    Intotdeauna granitele au fost lasate „libere” in anii cu Alegeri Parlamentare.Cu totii stim de ce !

  2. Domnule ministru,din anul 2001 incoace s-a vrut ca granita dintre Romania si Serbia sa fie asa cum o caracterizati.Serviciile speciale si conret DGIPI Timis au contribuit la aceasta situatie sprijinind conducerile DPF Timisoara atunci, iar acum ITPF pentru sprijinirea gruparilor infractionale. Agentii si ofiterii ridicati cu elicopterele sunt victimele lui Chirila,Bardas,Bontindean care cu sprijin politic au incadrat la sediile acestor institutii infractori carora lea dat grade si functii mari pentru a hartuii bpe cei care se opuneau contrabandei.E greu acum de facut curatenie in acasta institutie care are din ce in ce mai putini profesionisti in functiile de conducere

  3. pt ioly -fata destepta!si nu numai:
    agentii si ofiterii plimbati cu elicopterul sunt victimele necinstei si „foamei” de bani ,atit a lor cit si a unor asa zisi sefi de-ai lor.astia toti ,pe motiv de „cereri de mai sus” s-au pus pe treaba ,mina in mina cu traficantii de tigari de alcool,etc, participind si ei cu brio la o gaura imensa data bugetului statului basist.nu!nu e vorba de nici o politica in afara de cea a banului cistigat usor ,pe nedrept. poti sa aduci si pe sf petru la conducere,pina nu dai afara pe capete pe oricare prins cu mina la „miere”,nu faci ordine.le sete frica de treficanti! asa se aude. oare de ce le e frica? o sa vorbeasca traficantii? poate au si facut-o deja. ce ne ramine de facut? asteptam din nou,elicopterele(nu pe americani!) .mai vorbim,nu costa nimic.in timpul asta, cine stie face bani! apropo de cei cu elicopterele: ei mai sunt platiti din bugetul statului.stiti ce leas face eu? ca in bancu ala cu conserva de fasole cu carne din gaura c..rului;le-as da bani din gaura aia la buget adica ..o paula mare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.