MRU mimează vitejia şi anunţă câştigarea alegerilor alături de PD-L

MRU mimează vitejia şi anunţă câştigarea alegerilor alături de PD-L

3
DISTRIBUIȚI

„Adversarul nostru  principal nu este USL. USL se prăbuşeşte singură oricum, o vom ajuta să se desprindă în bucăţi. Adversarul nostru principal este timpul, pentru că trebuie să le comunicăm tuturor cetăţenilor cu drept de vot că ARD reprezintă alternativa europeană şi serioasă la guvernare”, a anunţat, astăzi, la Timişoara Mihai Răzvan Ungureanu,  preşedintele de la Forţa Civică, parte a Alianţei România Dreaptă, alături de PNŢCD, PD-L şi Noua Republică.  Fostul premier şi-a anunţat clar intenţia ca alianţa din care face parte să câştige alegerile din decembrie  şi spune că nu se teme de sondaje care sunt orientative. Şi pentru că nicio luptă nu se câştigă fără oameni competenţi, „dorim ca listele noaste să cuprindă nume a căror biografie să nu aibă umbre, dorim ca Parlamentul viitor să reprezinte un pas vizibil către profesionalizarea clasei politice, către schimbarea compoziţiei sale morale în bine, astfel încât să îşi recapete locul în încrederea românilor ca instituţie principală a democraţiei”, a mai explicat MRU.


Întrebat dacă există nume care nu vor trece de comisia Monicăi Macoviei, Ungureanu s-a ferit să răspundă şi a redirecţionat presa fie către şefa Macovei, fie către departamentul de comunicare. Forţa Civică are un singur candidat pe listele din Timiş, pe revoluţionarul Teodor Mărieş, care se va lupta pentru un loc în Senatul României.

FOTO Adrian Pîclişan

3 COMENTARII

  1. MRU se dovedeste a fi un demagog nenorocit, dupa ce a fost un prim ministru de toatra jena si un activist UASC nenorocit…. Cu foarte putin noroc, tampitii care il finanteaza vor fi ceva ma isaraci fara a obtine ceea ce si-au dorit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.