Naiul lui Gheorghe Zamfir, scos la licitaţie pentru a se construi toalete...

Naiul lui Gheorghe Zamfir, scos la licitaţie pentru a se construi toalete pentru copii

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul „Zece şcoli de nota 10”, prin care clubul Rotary Cetate Timişoara şi-a propus să modernizeze zece şcoli şi grădiniţe din judeţ, a reuşit ca după numai patru luni de la lansare să rezolve o parte din problemele cu care se confruntă copiii. Au fost renovate grădiniţele şi şcolie de la Butin şi Şemlacu Mare şi grupurile sanitare de la şcoala din Bethausen, fiind investiţi aproape 353.000 lei.


„Este un proiect major al clubului Rotary Cetate Timişoara care anul viitor va fi preluat la nivel de district pentru că astfel de probleme grave sunt în întreaga ţară. Vom continua lucrările pentru a renova toate cele zece şcoli pe care le-am anunţat”, a anunţat, astăzi, preşedintele clubului, Horaţi Rada.

Noi fonduri vor fi strânse, la începutul lunii decembrie, cu ocazia galei de aniversare a zece ani de la înfiinţarea clubului. Cu această ocazie, vor fi scoase la licitaţie mai multe lucruri – printre care un echipament al fotbalistului Cristian Chivu, echipamente ale celor de la Manchester United, dar şi un nai al maestrului Gheorghe Zamfir, care va susţine şi un recital. Banii obţinuţi urmează să fie folosiţi pentru finanţarea în continuare a proiectului de reabilitare a şcolilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.