Noua Dreaptă, ţiganii şi turnuleţele

Noua Dreaptă, ţiganii şi turnuleţele

1
DISTRIBUIȚI

„Vedem că noua administraţie din Timişoara a venit cu o nouă iniţiativă, de a pune taxă pe turnuleţe. Este o măsură care tratează efectul şi nu cauza. Suntem convinşi că ţiganii vor aduce bani din prostituţie şi din cerşetorie pentru a plăti şi acestă taxă. Avem nevoie de soluţii mai bune şi mai inteligente”, a declarat, astăzi, Tudor Ionescu, liderul la nivel naţional al Noii Drepte.  Circa 100 de
tineri din 15 oraşe au ieşi în stradă, în capitala Banatului,  pentru a protesta împotriva mafiei imobiliare şi a clanurilor tigăneşti. „Timişoara nu tolerează ţigănia”, „Nu vrem clanuri ţigăneşti în oraşe româneşti”, „Ţiganii şi mafia strică reputaţia” – s-a scandat din Piaţa Traian până în faţa Judecătoriei din Timişoara, acolo unde protestatarii au ţinut şi un discurs amplu.


Sesizarea din oficiu a autorităţilor competente în cazurile în care oamenii sunt forţaţi să vândă  imobile la preţuri de nimic,  schimbarea legilor, aplicarea justiţiei şi regândirea politicii au cerut la portavoce adepţii Noua
Dreaptă, care au remarcat că „Timişoara nu a devenit din oraşul florilor oraşul clanurilor ţigăneşti, fără o complicitate a autorităţilor”.  La finalul protestului tinerii au rostit „Tatăl nostru”, după care au plecat ca să mai dezbată despre propriile lor convingeri.

1 COMENTARIU

  1. Este prea tarziu si prea putin …,.
    Problema se rezolva simplu de tot daca cei care si-au ridicat aceste palate erau luati la bani marunti in ceea ce priveste veniturile – pentru ca nu au realizat venituri pe cale legala in Romania sau in alta rata si nici nu le-au declarat la frontiera cand au revenit in tara dupa o sedere prelungita in strainatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.