O tânără ucisă și sora acesteia băgată-n comă de un bărbat achitat...

O tânără ucisă și sora acesteia băgată-n comă de un bărbat achitat într-un alt caz de omor UPDATE 2 Suspectul acuzat

4
DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai cumplite crime din Caraș Severin s-a petrecut, aseară, în apropierea localităţii Oraviţa – o adolescentă de 14 ani a fost ucisă, iar sora sa de 17 ani este în comă, după ce au fost agresate de un bărbat care, în 2000, a mai fost suspectat de comiterea unui asasinat, dar a fost achitat din lipsă de probe. Iniţial, fetele au fost date dispărute, aseară de mama lor, poliţiştii şi jandarmii plecând în căutarea acestora. În timpul operaţiunii au dat peste un bărbat care era pe scuter şi care era rănit la o mână. Asupra sa a fost găsit şi un cuţit cu urme de sânge, suspectul dus pentru audieri la Poliţie. Aici,  a recunoscut că le-a dus pe cele două fete cu scuterul pe un câmp şi le-a atacat într-o clădire abandonată aflată la 15 kilometri. În această dimineaţă, fata de 14 a fost găsită ucisă la locul indicat de acesta, iar sora sa mai mare a fost transportată-n stare gravă la spital.  Din primele investigaţii a reieşit că fetele ar fi fost şi agresate sexual.  Suspectul  care le-a dat toate iformațiile anchetatorilor, Măran Iancu,  nu este la prima întâlnire cu polițiștii.


În septembrie 2002 a fost principalul suspect după ce Ionela Hurdela, de 11 ani, a fost dată dispărută și ulterior găsită , după 11 zile, ucisă în peștera din apropiera localității Gârliște. Deși au existat indicii că Măran este autorul, acesta a fost achitat. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Au apărut detalii cutremătoare despre modul în care bărbatul de 35 ani a acționat. Acesta le-a luat pe cele două fete din faţa blocului din Oraviţa, şi le-a dus la ieşirea din oraş, iar de acolo, peste câmp, la locul crimei, conform infocs.ro. După ce a ucis-o pe fata de 14 ani și a rănit-o pe sora ei mai mare, criminalul le-a aruncat într-un fost şanţ de irigaţii. Înainte de a le lovi cu cuţitul, Măran s-a luptat cu fetele. Cea mare a reuşit chiar să sune de pe mobil şi să povestească că sunt ameninţate, bătute şi fugărite de individul cu cuţitul în mână. Mama fetei a anunţat poliţia iar un echipaj a pornit în căutarea lor spre locul indicat. În apropierea locului în care s-a comis crima, poliţiştii l-au găsit pe Măran care a spus că a plecat să caute pe cineva. La un control sumar, poliţiştii au găsit asupra lui un cuţit, haine murdare de sânge şi alte probe incriminatorii.

UPDATE 2 Iancu Măran a fost reţinut sub acuzaţia de omor deosebit de grav, urmând ca mâine să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

4 COMENTARII

  1. Nu este posibil ca un criminal ca cel prezentat sa nu fie condamnat pe viața.Procurorii sunt vinovați si in general justiția din RO nu-si face treaba.Ca părinte l-as omorât pe loc ,indiferent de consecință.Binenteles,ca va primi vreo 3-4 ani si când iasă mai omoara alte fete s.a.m.d

  2. Asa se intampla din pacate cand ne preocupa prea mult lupta impotriva coruptiei: pierdem din vedere ocrotirea altor valori, precum viata, integritatea corporala . . . Un procuror sesizat cu o infractiune de omor se va misca muuuult mai incet decat un procuror DNA! Si, in anumite cazuri, solutia poate fi NUP sau SUP pentru lipsa de probe! Consecintele le puteti citi mai sus!

  3. „un bărbat care, în 2000, a mai fost suspectat de comiterea unui asasinat,” si „În septembrie 2002 a fost principalul suspect ” , de fapt cand a fost?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.