Personal în leasing, soluţia pentru grădiniţele cu angajaţi lipsă

Personal în leasing, soluţia pentru grădiniţele cu angajaţi lipsă

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL, Horia Cristian, a găsit soluţia pentru lipsa de personal din grădiniţele din oraş, după ce a avut o întâlnire cu directorii unităţilor din colegiul 1, unde candidează pentru un nou mandat de deputat. Soluţia găsită este una simplă – leasingul de personal. Cristian a explicat că a discutat cu o firmă care închiriază oameni calificaţi , astfel că, practic, oamenii respectivi nu vor fi angajaţi permanent. Deşi soluţia pare una ciudată, deputatul spune că se poartă şi că „de fapt există bani pentru plata personalului, doar că posturile sunt blocate, astfel că oamenii nu pot fi angajaţi”.


Practic, prin această metodă este ocolită interdicţia de a angaja oameni şi „nu va mai trebui ca părinţii, în unle situaţii, să susţină din resursele proprii, astfel de angajaţi „închiriaţi” pentru ca să fie asigurate condiţiile normale în grădiniţe”. Probleme legate de patrimoniu, întreţinerea clădirilor sau spaţii insuficiente sunt doar câteva din greutăţile semnalate de directorii instituţiilor, pe care Cristian crede că le poate rezolva cu sprijin de la colegul de partid primarul Nicolae Robu, chiar dacă edilul şef  al Timişoarei este preocupat, acum, mai mult de cum să dea numai el informaţii presei.

2 COMENTARII

  1. 4 ani unde ai fost ? brusc îți vin idei in campania electorala? ai intrat in Parlament de pe locul 2 si acum vrei iar? du te acasă sau la CJAS ca nu te votează nimeni!

  2. Oare ce calificare acest deputat care vorbesti numai ineptii din punct de vedere economic.Va rog sa cereti un punct de vedere de la un economist adevarat sa ne lumineze ca altfel o sa ajungem sa fim condusi de plitruci fara nimic in capul lor gol.huuuuuu e cazul sa emigram

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.