EXCLUSIV Plantaţie de cannabis, descoperită într-o curte din Pădureni. Vezi câte droguri...

EXCLUSIV Plantaţie de cannabis, descoperită într-o curte din Pădureni. Vezi câte droguri au capturat poliţiştii

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Antidrog au reușit, în urma unei operaţiuni care a durat mai bine de o lună, anihilarea unei grupări specializate în producerea şi comercializarea de cannabis. În urma informaţiilro culese, au reuşit descoperirea unei plantaţii de cannabis și reținerea „agricultorului” care se pregătea să dea lovitura vieţii lui. În urma anchetei s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 23 de ani a cultivat în grădina casei sale din Pădureni şi pe malul Timişului mai multe plante de cannabis. După ce le-a recoltat şi le-a pus la uscat, a început să caute clienţi pentru a vinde marfa, oferind probe gratuite.


Poliţiştii de la „Crimă Organizatîă” au descins şi au descoperit în podul casei 12 kilograme de marfă gata uscată şi gata de a fi vândută. Ulterior, a fost prins şi „asociatul ” său, care a continuat să vândă droguri. La percheziţia efectuată la locuinţa acestuia au mai fost găsite câteva grame. În schimb, poliţiştii au avut noroc când au scotocit în casa unui alt traficant, identificat în timpul operaţiunii, unde au găsit alte 200 grame de „iarbă”. Ultimul dintre ei a fost prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă instanţei.

3 COMENTARII

  1. Asta e captura vietii lor a celor de la Timisoara! Pacat ca nu dau in consumatorii de cocaina si heroina, pute orasul de ei.. Dar cum sa dam in aia smecheri cand de acolo ciugulim ceva banuti..?! Mai bine ardem ceva tzarani, decat sa facem ceva adevarat..ah, da…, cu cine??? Bine si atat, ce dreq sa faci..

  2. Articol TION :
    „Polițiștii din Timiș au mai ridicat, în ultimele două zile, doi traficanți de droguri, după ce în luna august au descoperit în localitatea Pădureni o plantație de canabis. La sfârșitul lunii septembrie a fost arestat preventiv liderul grupării, care deținea plantația, iar în urma cercetărilor au fost prinși și ceilalți doi membri.”

    N-am inteles bine eu sau este vorba de alta cultura ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.