PNL şi-a desemnat candidaţii pentru Senat după ce Drăgănescu a făcut show

PNL şi-a desemnat candidaţii pentru Senat după ce Drăgănescu a făcut show

7
DISTRIBUIȚI

Şedinţă de aproape patru ore, ieri, la PNL Timiş, unde Biroul Permanent Judeţean a discutat despre validarea celor două candidaturi pe care trebuie să le propună pentru Senat pe listele USL.


Cel care a făcut show la şedinţă a fost fostul prefect Ovidiu Drăgănescu, acesta încercând să găsească orice chichiţă în punctajele obţinute de adversarii săi pentru a fi declarat învingător. La fiecare punct a cerut detalii şi explicaţii, fapt ce i-a iritat pe mai toţi membrii biroului permanent. S-a văzut când s-a votat , Drăgănescu obţinând doar un vot când s-a luptat cu Ben Oni Ardelean pentru candidatura pe colegiul 1 Senat şi nici un vot pentru colegiul 2 unde câştigător a fost şeful PNL Timişoara, Petru Ehegartner.

7 COMENTARII

  1. Ben Oni Ardelean, nu am nimic cu omul, dar nu-l cunosc, pe Draganescu l-as fi votat, parca era un vot uninominal ,asa ca nu am de ce sa merg la vot, candidatul sa stea la mine pe strada sau in cartier, nu venit de pe cine stie unde si impus de cine stie cine . . ..

  2. Draganescu nu a priceput ca este un NIMENI in PNL de mai multa vreme… Cum si-a iamginat ca reaparand cu cateva saptamani inainte de inceperea campaniei, va fi bagat in seama si va avea vreo sansa sa fie propus?..

  3. pai cand o arzi cu bagabontzi de genu alin gherman la ce mama dracului sa te astepti fara suparare dar cam asa sta treaba si nu e singurul care face chestii din astea cam majoritatea dintre deputati senatori o ard cu oameni de genul, toata tzara e cam cam dusa pe p/u/l/a, dar ce sa facem noi sclaviii/ratonii ca nu ne permitem sa ne-o da-m in buba cu”gogaiile de gogaiii”

  4. L-aș fi votat și eu pe Drăgănescu. Ăștia doi nici nu știu cine sunt și prin urmare nu au cum să mă convingă în mai puțin de două luni…

  5. Ar fi bine ca filialele din Timișoara, ale partidelor, să înțeleagă riscul desemnării unor oameni ca cei de până acum, sau a altora ”după chipul și asemănarea lor”, care, în mare majoritate, n-au făcut mai nimic pentru Timișoara și Timiș. Nu uitați: DACĂ DESEMNAȚI CANDIDAȚI ”DE UMPLUTURĂ”, DE ORIUNDE, FĂRĂ INTERES ȘI SUFLET PENTRU ACESTE LUCURI, NU VOTĂM CU VOI, DIN ORICE PARTID VEȚI FI! Ne-am săturat de ticăloși ce au fost părtași la izolarea Timișoarei: desființarea Regionalei CFR, îndepărtarea autostrăzii, parodia de centură, descalificarea și tentativa de desființare a Aeroportului, izgonirea investitorilor strategici, problema Punctului de Frontieră Cenad, lipsa fondurilor și susținerii guvernamentale, etc, etc, etc…

  6. Cine o fi BEN ONI ARDELEAN? Desemnare unui asemenea necunoscut este o mare greseala a organizatiei, nu au nici o sansa in fata celor de la PDL, cine stie poate ca se lucreaza din interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.