PNŢCD a anunţat, oficial, câţi membri au plecat la PNL

PNŢCD a anunţat, oficial, câţi membri au plecat la PNL

4
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a dat astăzi asigurări că ţărăniştii din Timiş nu părăsesc partidul pentru a  se înscrie în PNL, aşa cum a declarat luni, deputatul Horia Cristian. „Vreau eu să vă informez din surse oficiale şi din cadrul partidului că nu este chiar aşa. Poate că domnul Cristian s-ar bucura ca partidul să dispară. Revin, în ultima perioadă la PNŢCD Timiş nu s-au depus demisii, dar conform legii partidelor dacă te înscrii într-un partid, îţi pierzi calitatea de membru din altul.


Avem informaţii că doar doi membri, simpli membri ai PNŢCD – un coleg din Banloc şi unul din Timişoara au plecat”, a explicat şeful ţărăniştilor din judeţ. Totodată, Moldovan a
criticat calea aleasă de fostul preşedinte al PNŢCD,  Victor Ciorbea, care s-a înscris în PNL, întrebându-se exact cum ajută să părăseşti partidul pentru a spune apoi că lupţi pentru salvarea lui.  În încheiere, şeful ţărăniştilor i-a rugat pe liberali „să se ocupe de administrarea oraşului şi a ţării şi apoi de grija PNŢ-ului”.

4 COMENTARII

  1. esti o mizerie moldovane! si asta ti-o spun angajatii tai, te comporti cu ei ca si cu niste sclavi pe plantatie, te intereseaza doar profitul tau si iti bati joc de toti angajatii tai! nu stiu cum de ai ajuns presedinte PNTCD atata timp cat la majoritatea persoanelor cu care ai intrat in contact NU TE VOR VOTA!
    Daca esti asa corect spune te rog ce interzieri au angajatii tai la salarii, cate ore lucreaza pe zi si cat au salariul, pentru a vedea toata lumea in ce fel sti sa exploatezi oamenii doar ptr ati rotunzi averea! Domnule bota faceti rost de niste copii ale contractelor de munca sa vedeti ce salarii mizere da acest moldovan, iar dupa ce ca salariul e de kkt nici nu-l plateste la timp, iar daca depune careva plangere il da in secunda 2 afara fara a mai vedea macar un leu din salariul restant ( il da afara fiindca la angajare, ii pune pe sarmanii muncitori sa-si semneze si demisia in alb ptr. ai avea la mana)
    Moldovane esti o rusine atata timp cat firma ta are contracte doar cu statul iar tu furi inclusiv statul, si pe bietii muncitori care te suporta numai fiindca mai au cativa ani pana la pensie.
    Domnule Bota! verificati lucrarile din ultimii ani ale lui Modovan sa vedeti ca firma lui cu profituri de sute de mii de euro a avut contracte doar cu statul! de ce oare…? de corect ce este…? sper sa-l manance puscaria intr-o zi!

  2. Pacat ce a ajuns din PNTCD… e clar ca sunt multi ce se inscriu intr-un partid plecand de la altul, fara sa tina neaparat la doctrina acestuia. Nu exista nici o reglementare sa ti se interzica acest lucru. Sper ca dupa 16 ani sa se tina cont de promisiunile electorale si sa ajunga dinnou Timisoara un oras civilizat si curat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.